Ελλάδα

Φιλιππίδης Αντωνοπούλου τέλος – Εξελίξεις στο MEGA

Φιλιππίδης Αντωνοπούλου τέλος – Εξελίξεις στο MEGA
Φιλιππίδης Αντωνοπούλου τέλος - Εξελίξεις στο MEGA: Οι ιθύνοντες του μεγάλου καναλιού αναζητούν το δίδυμο που θα φέρει μεγαλύτερα ποσοστά τηλεθέασης.

Φιλιππίδης Αντωνοπούλου τέλος – Εξελίξεις στο MEGA: Οι διεργασίες για τη νέα σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει στο MEGA με τους ιθύνοντες του καναλιού να καταστρώνουν τα πλάνα τους με στόχο την ενίσχυση του ενημερωτικού και του ψυχαγωγικού προγράμματος. Στόχος του μεγάλου καναλιού είναι η νέα σεζόν να το βρει έτοιμο προκειμένου να «χτυπήσει» τις πρώτες θέσεις από πλευράς τηλεθέασης.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, Νίκος Φιλιππίδης και Μπάγια Αντωνοπούλου αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από την πρωινή ενημερωτική ζώνη, καθώς το εγχείρημα δεν στέφθηκε με επιτυχία με το δημοσιογραφικό δίδυμο να μην πιάνει τα νούμερα που περίμενε ο σταθμός. Όσον αφορά το ψυχαγωγικό κομμάτι, το κανάλι διαψεύδει κατηγορηματικά ότι έγινε πρόταση στην ηθοποιό, Βίκυ Σταυροπούλου για να αναλάβει πρωινή εκπομπή.

Από το megaλο κανάλι, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν προσεγγίσει τους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα. Ωστόσο οι δύο παρουσιαστές, αλλά και παραγωγοί, ανανέωσαν για τα επόμενα δύο χρόνια με τον ΣΚΑΪ, συμφωνία που ανακοινώθηκε μόλις χθες, ενώ φημολογούνταν ότι υπήρχε πρόταση να πάνε, πακέτο, στο Mega. Σωστή η απόφαση άλλωστε, οι δύο τους συνθέτουν ένα άκρως πετυχημένο δίδυμο σε τηλεόραση και ραδιόφωνο.

Αρα, στο Mega στρέφουν αλλού το ενδιαφέρον τους. Και η πρόταση προς τους εν λόγω, καταδεικνύει ότι δεν ψάχνουν για infotainment αλλά για ενημερωτική, πρωινή εκπομπή, όπως αναφέρει το dailymedia.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments