Ελλάδα

Πέθανε ο Τάσος Παπανικόλας

Πέθανε ο Τάσος Παπανικόλας
Τάσος Παπανικόλας: . Την Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020, στις 11 το πρωί, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στο Κεφαλάρι στην Κηφισιά, θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία του Τάσου Παπανικόλα, πρώην προέδρου του Ατρόμητου.

Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Ατρομήτου «βυθίστηκε» στο πένθος λόγω του αιφνίδιου θανάτου του πρώην προέδρου, Τάσου Παπανικόλα, σε ηλικία μόλις 54 ετών. Ο Τάσος Παπανικόλας, που είχε διατελέσει πρόεδρος της ΠΑΕ επί μία τριετία (2002-2005), «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή αδόκητα, έπειτα από καρδιακό επεισόδιο. Ήταν ο τελευταίος πρόεδρος πριν την ανάληψη του συλλόγου από τον Γιώργο Σπανό. Την Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020, στις 11 το πρωί, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στο Κεφαλάρι στην Κηφισιά, θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία του Τάσου Παπανικόλα, πρώην προέδρου του Ατρόμητου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος

Όπως αναφέρεται στη συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος, «ήταν ο άνθρωπος που συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα μας να ανέβει επίπεδο αφού υπήρξε ο τελευταίος πρόεδρος πριν την ανάληψη του συλλόγου από τον Γιώργο Σπανό. Ο Τάσος Παπανικόλας υπήρξε πρόεδρος του Ατρομήτου από το 2002-2005, σε μια πολύ δύσκολη εποχή για το σύλλογο και βοήθησε την ομάδα βάζοντας πλάτη και οδηγώντας την προς την πλήρη αναγέννηση της».

Φωτογραφία από το 2005, όταν ο Τάσος Παπανικόλας (δεξιά° παρέδιδε την ΠΑΕ Ατρόμητος στον Γιώργο Σπανό

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ήθελε να εκφράσει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του Αναστάσιου Παπανικόλα. Με ιδιαίτερη θλίψη οι άνθρωποι της ομάδας πληροφορήθηκαν σήμερα ότι ο Τάσος Παπανικόλας σε ηλικία 54 ετών έφυγε από τη ζωή έπειτα από καρδιακό επεισόδιο. Ήταν ο άνθρωπος που συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα μας να ανέβει επίπεδο αφού υπήρξε ο τελευταίος πρόεδρος πριν την ανάληψη του συλλόγου από τον Γιώργο Σπανό.

Ο Τάσος Παπανικόλας υπήρξε πρόεδρος του Ατρομήτου από το 2002-2005, σε μια πολύ δύσκολη εποχή για το σύλλογο και βοήθησε την ομάδα βάζοντας πλάτη και οδηγώντας την προς την πλήρη αναγέννηση της. Ο μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, το ΔΣ της ομάδας και όλα τα στελέχη θα ήθελαν να εκφράσουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments