Αθλητισμός

Σλούκας Ολυμπιακός Ζέρβας: Λογικά θα κλείσει την καριέρα του στην ομάδα

Σλούκας Ολυμπιακός Ζέρβας: Λογικά θα κλείσει την καριέρα του στην ομάδα
Σλούκας Ολυμπιακός Ζέρβας: Μόνο το τυπικό σκέλος της ανακοίνωσης έμεινε για την επιστροφή του Έλληνα διεθνή στην ελληνική ομάδα.

Ο Κώστας Σλούκας επιτέλους, έμεινε ελεύθερος από την τουρκική Φενέρμπαχτσε και πλέον μένει να ανακοινωθεί και επίσημα η μεγάλη επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Νίκος Ζέρβας μάλιστα, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για το… παρασκήνιο και το χρονικό του μεγάλου deal, αφού το μόνο που μένει είναι το τυπικό σκέλος της ανακοίνωσης για την επιστροφή του Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό.  «Νομίζω πως δύσκολα θα φύγει ξανά ο Σλούκας από τον Ολυμπιακό και το πιθανότερο είναι να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Η Ρεάλ, αλλά και η Μπαρτσελόνα ήθελαν τον παίκτη, αλλά ο Σλούκας είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και ήταν αποφασισμένος να τηρήσει το λόγο του. Η Φενέρ κράτησε πολύ καλή στάση σεβόμενη την επιθυμία του παίκτη», για να καταλήξει στο ότι «με τη μεταγραφή αυτή ολοκληρώνεται το βασικό ρόστερ της ομάδας και ίσως γίνουν κάποιες προσθήκες νεαρών, όπως του Μαντζούκα».

Λίγα λόγια για τον Κώστα Σλούκα

Είναι αριστερόχειρας, έχει ύψος 1,90 και αγωνίζεται ως πλέι μέικερ και σούτινγκ γκαρντ. Γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου του 1990 στη Θέρμη και ξεκίνησε την καριέρα του αγωνιζόμενος στον Μέγα Αλέξανδρο και μετά με τη νεανική ομάδα του Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη. Το 2008 πήγε στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Α1 με τον Ολυμπιακό Πειραιώς αν και το 2010 δόθηκε δανεικός στον Άρη.

Στη λήξη του αγώνα Γαλατασαράι – Ολυμπιακός στις 26 Ιανουαρίου 2012, ο Σλούκας πέτυχε ένα απίστευτο καλάθι πίσω από τη σέντρα και ισοφάρισε, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση. Τη σεζόν 2011 – 2012, κέρδισε με την ομάδα του Ολυμπιακού την Ευρωλίγκα, σε έναν αξέχαστο τελικό απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και το Πρωτάθλημα Ελλάδος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό με σκορ σειράς τελικών 3 – 2. Την επόμενη σεζόν, έγινε back to back πρωταθλητής Ευρώπης με τον Ολυμπιακό.

Στις 29 Ιουνίου 2015, η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σλούκα, για τα επόμενα 3 χρόνια. Με τη Φενέρ έφτασε στο Final-4 του Βερολίνου όπου ηττήθηκε στον τελικό από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στην Τουρκία κατέκτησε το πρωτάθλημα κόντρα στην Εφές. Το 2017 κατέκτησε με την Φενέρμπαχτσε την τρίτη Ευρωλίγκα της καριέρας του και εκείνο το καλοκαίρι ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Φενέρ μέχρι το 2020, απορρίπτοντας προτάσεις από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments