Lifestyle

Πάλι μόνη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Πάλι μόνη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Ρόλο φαίνεται να έπαιξε και η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Φαίνεται πως για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ο έρωτας δεν έχει καλές ειδήσεις και αυτό γιατί δεν πρόλαβε καλά καλά να απολαύσει τη σχέση της με τον Δημήτρη Μηλιώνη και εκείνος της έδωσε τα παπούτσια στο χέρι αφήνοντάς την στα κρύα του λουτρού. Βέβαια το καλοκαίρι είναι όλο μπροστά της και έτσι η Κωνσταντίνα θα μπορέσει να ξεχάσει εύκολα τον επιχειρηματία ο οποίος φαίνεται πως διέλυσε αυτή την σχέση για προσωπικούς λόγους που έχουν να κάνουν με την πρώην του, την Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Όπως ανέφερε η εφημερίδα Espresso τόσο η Κωνσταντίνα όσο και ο Δημήτρης χώρισαν στο άψε σβήσε αφού δεν τα βρήκαν, αν και κατά τη διάρκεια της καραντίνας λόγω κορωνοϊού προσπάθησαν αρκετά. Όπως γράφει η εφημερίδα, πληροφορίες από το περιβάλλον τους ανέφεραν πως η γνωστή παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας, πρώην σύντροφος της Δήμητρας Αλεξανδράκη, είχαν έρθει πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα, ξεκινώντας μια τρυφερή συναισθηματική σχέση.

Άνθρωποι από το πολύ φιλικό περιβάλλον του Δημήτρη Μηλιώνη τόνισαν στην εφημερίδα ότι ο επιχειρηματίας δεν μπορεί να βγάλει από την καρδιά του την πρώην αρραβωνιαστικιά του Δήμητρα Αλεξανδράκη, με την οποία ήταν μαζί από τον Ιούλιο του 2014 μέχρι τον Μάρτιο του 2020, δηλαδή για έξι χρόνια, με κάποια μικρά διαλείμματα.

Από την άλλη μεριά, ο Δημήτρης Μηλιώνης, αν και χαίρεται τη συντροφιά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, φαίνεται να έχει άλλα γυναικεία πρότυπα ομορφιάς και αυτά είναι προς το μελαχρινό. Ίσως όπως λένε άνθρωποι από το περιβάλλον του επιχειρηματία, λόγο στο χωρισμό να αποτέλεσε και το γεγονός της δημοσιοποίησης της σχέσης του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πράγμα που ο ίδιος δεν ήθελε σε αυτή τη φάση.

Σημασία έχει ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία έχει πραγματοποιήσει και σημαντικές αλλαγές στην εμφάνισή της, έχοντας διώξει αρκετά κιλά από πάνω της, είναι και πάλι single έτοιμη να ερωτευτεί κάποιον με λεπτά αισθήματα και που θα της δώσει όλα όσα ονειρεύεται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments