Αθλητισμός

Γιαννακόπουλος Αλαφούζος: Πώς σχολιάζει τις αλλαγές στον Παναθηναϊκό

Γιαννακόπουλος Αλαφούζος: Πώς σχολιάζει τις αλλαγές στον Παναθηναϊκό
Γιαννακόπουλος Αλαφούζος: Λίγο μετά την ανακοίνωση του πλάνου του Γιάννη Αλαφούζου, ο επιχειρηματίας έδειξε να ταυτίζεται πλήρως με το σχόλιο ενός ακολούθου του στο Instagram.

Την Παρασκευή 24 Ιουλίου έγινε γνωστό το πλάνο του Γιάννη Αλαφούζου για πλήρη αναμόρφωση της Λεωφόρου καθώς και επιστροφή του Παναθηναϊκού στην ιστορική έδρα του.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδειξε να ταυτίζεται πλήρως με το σχόλιο ενός ακολούθου του στο Instagram, ο οποίος έκανε λόγο για προεκλογικά παιχνίδια που αφορούν στην ελληνική πολιτική σκηνή. Μάλιστα, ο γιος τουΠαύλου Γιαννακόπουλου και ανιψιός του Θανάση, με ένα λιτό σχόλιο μέσω Instagram, πήρε έμμεσα θέση για τις εξελίξεις που σημειώνονται στο γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναϊκού.

Ακολουθεί αναλυτικά το σχόλιο, σύμφωνα με το olaprasina1908, ακριβώς όπως γράφτηκε στο Instagram. «Δυστυχώς όπως φαίνεται από τη Νέα Λεωφόρο. Το σχέδιο ήταν να πάρει ψήφους προεκλογικά η Νέα Δημοκρατία. Ας τα έχουμε καλά με τον Γιαννακόπουλο σου λέει και τους φιλάθλους. Ναι στην παναθηναϊκή πολιτεία στον Βοτανικό προεκλογικά και μετά… πάπαλα!!! Τελικά πάντως, την κατάλληλη στιγμή έφυγε ο πρόεδρος…».

Και συνέχισε: «Όχι βέβαια γιατί είδε τα δύσκολα αλλά γιατί είδε ότι όλοι εμείς οι Παναθηναϊκάρες δεν θέλουμε να στηρίξουμε έναν πρόεδρος μα αρ@@ια που προσπαθεί να κάνει τον Παναθηναϊκό μεγάλο. Έφυγε λοιπόν… Και μαζί έφυγε και ο Καλάθης κτλ. Και οι άλλοι πήραν Σλούκα που κάποτε ελπίζαμε για δίδυμο στην Πανάθα… Και οι απέναντι ουσιαστικά τον προκαλούν ανεβάζοντας φωτογραφία με λευκή πετσέτα».

«Τελικά ο Θανάσης σε ένα έπεσε έξω: Οι Αγγελόπουλοι έμειναν και φτιάχνουν ομάδα φάιναλ φορ που έχουν να πάνε από το ’17 και ο Γιαννακόπουλος έφυγε. Και εμείς έχουμε να πάμε από το ’12. Νιώθω μεγάλη λύπη. Πάντως, ο μόνος που δεν φταίει, είναι ο Δημήτρης. Έκανε ό,τι μπορούσε αλλά είπαμε, ουσιαστική βοήθεια από πουθενά. Μαύρα χρόνια και στο μπάσκετ…», κατέληξε στο σχόλιό του στο οποίο φαίνεται να είναι φανερά πικραμένος. Από την πλευρά του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, απάντησε ως εξής: «Τα είπες όλα…».

Θυμίζουμε πως ο γνωστός επιχειρηματίας αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό και με την ανακοίνωσή του αυτή έκλεισε μία ολόκληρη εποχή επιτυχιών για την ομάδα, καθώς η οικογένεια Γιαννακόπουλου ήταν στο «τιμόνι» του Παναθηναϊκού τα τελευταία 33 χρόνια, κάνοντας το «τριφύλλι» τον κορυφαίο μπασκετικό σύλλογο στην Ευρώπη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments