Αθλητισμός

Άρης: Κοιτάει τον Εσάν Χατζισαφί

Άρης: Κοιτάει τον Εσάν Χατζισαφί
Άρης: Τον Ιρανό πρώην παίκτη του Ολυμπιακού κοιτάνε οι κιτρινόμαυροι, καθώς δεν έφυγε ποτέ από τη λίστα τους.

Μπορεί ο Άρης να αντιμετωπίζει προβλήματα με τις μεταγραφές του και αν μπορεί ή όχι να προχωρήσει καθώς περιμένει την άρση της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών που του έχει επιβληθεί από την FIFA , ωστόσο δεν σταματάει να κοιτάει διάφορες περιπτώσεις. Μία από αυτές είναι ο Εσάν Χατζισαφί, παλιός γνώριμος από τον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο. Σύμφωνα με το Μέτροσπορ, ο Ιρανός είναι ακριβός για τα δεδομένα των κιτρινόμαυρων, ωστόσο δεν παύουν να ενδιαφέρονται.

Ο Ιρανός δεν είναι τυχαίος ποδοσφαιριστής, γι΄αυτό οι «κιτρινόμαυροι» θα διεκδικήσουν τις πιθανότητες τους να τον αποκτήσουν. Άλλωστε, το όνομά του βρίσκεται καιρό στη μεταγραφική λίστα και δεν έσβησε… ποτέ. Παρά το ότι αγωνίζεται περισσότερο ως χαφ, στον Άρη προορίζεται κυρίως να καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ.

Ο Ιρανός μπακ αγωνίζεται με την Τρακτόρ τις δύο τελευταίες χρονιές έχοντας πραγματοποιήσει και 34 συμμετοχές και πανηγυρίσει 2 γκολ. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον άλλοτε αμυντικό του Ολυμπιακού γνωρίζει καλά και ο Μίχαελ Ένινγκ, καθώς τη σεζόν 2015-16 είχαν συνυπάρξει στην ΦΣΒ Φραγκφούρτης στην Bundesliga 2.

Οι «κίτρινοι» προβληματίζονται για το κασέ του το οποίο κυμαίνεται περίπου στα 200.000 ευρώ σύμφωνα με το fosonline.gr, ωστόσο στα θετικά του προσμετράται ότι είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και ότι είναι πολυθεσίτης.

Ο Ιρανός αριστερός μπακ αγωνίστηκε στη χώρα μας την σεζόν 2017-18 με δύο διαφορετικές ομάδες και συγκεκριμένα τον Πανιώνιο (20 συμμετοχές – 2 γκολ) και τον Ολυμπιακό (6 συμμ. – 1 γκολ).

Λίγα λόγια για τον Εσάν Χατζισαφί

Ο Εσάν Χατζισαφί (γεννημένος στις 25 Φεβρουαρίου 1990) είναι Ιρανός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και διεθνής με την Εθνική Ιράν, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός αμυντικός στο Ιρανικό Πρωτάθλημα για την Τράκτορ Σάσι. Ο Χατζισαφί είναι γνωστός ως ένας πολυσύνθετος παίχτης που αγωνίζεται σε πολλές θέσεις της άμυνας και του κέντρου.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 2006, όταν αγωνίστηκε στη Σεπαχάν. Από εκεί έφυγε το 2015, αφού η σεζόν 2011-12, είχε δοθεί δανεικός στην Τράκτορ Σάσι. Μετά το Ιράν πήγε στη Γερμανία, όπου αγωνίστηκε για μία σεζόν στην ΦΣΦ Φραγκφούρτης, κατόπιν γύρισε στη Σεπαχάν, όπου έφυγε τελικά το 2017 και ήρθε στην Ελλάδα για τον Πανιωνίο. Έως τώρα έχει κατακτήσει τρία Hazfi Cup, ενώ τη σεζόν 2007-08, είχε ανακηρυχθεί ο Καλύτερος Νέος Παίχτης του ιρανικού πρωταθλήματος. Το 2009, επιλέχτηκε από το Goal.com, ως ένας από τους πιο υποσχόμενους Ασιάτες ποδοσφαιριστές.

Διεθνής σταδιοδρομία

Έως τώρα με την Εθνική του Ιράν, έχει αγωνιστεί στο Ασιατικό Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2011, το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 και το Ασιατικό Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2015. Μέχρι τώρα έχει κάνει περίπου 90 συμμετοχές με το Ιράν, πετυχαίνοντας κι 6 γκολ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments