Αθλητισμός

Ιγκόρ Σίλβα: Πόσα τελικά δίνουν οι Κροάτες για να «αποκτήσουν» τον παίκτη του Ολυμπιακού

Ιγκόρ Σίλβα: Πόσα τελικά δίνουν οι Κροάτες για να «αποκτήσουν» τον παίκτη του Ολυμπιακού
Ιγκόρ Σίλβα: Ο παίκτης του Ολυμπιακού παίζει δανεικός στην κροατικη ομάδα Όσιγιεκ, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θέλει να κρατήσει τον Βραζιλιάνο που είχε μία πολύ καλή χρονιά στην Κροατία. Φήμες πολλές για το ποσό που δίνουν οι Κροάτες και για αυτό που ζητάει ο Πειραιάς.

Το τελευταίο διάστημα ακούγεται ότι παίκτες του Ολυμπιακού που δεν είναι στο ρόστερ του αλλά παίζουν δανεικοί σε άλλες ομάδες έχουν ζήτηση από χώρες του εξωτερικού. Τέτοια περίπτωση είναι ο Ιγκόρ Σίλβα , τα δικαιώματα του οποίου θέλει να αγοράσει η Όσιγιεκ από τους Ερυθρόλευκους. Η ομάδα της Κροατίας, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το livesport, κατέθεσε πρόταση στην πειραϊκή ΠΑΕ ύψους 800.000 ευρώ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ χαφ ο οποίος έχει μέσα στη σεζόν 30 συμμετοχές, 1 τέρμα και 2 ασίστ. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2022.

Ο Ολυμπιακός ζητάει παραπάνω

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport – fm οι Κροάτες είναι διατεθιμένοι να δώσουν 700. 000 ευρώ, ενώ το sport 24 αναφέρει 500.000 ευρώ, για να αποκτήσουν τον Βραζιλιάνο δεξί μπακ.

Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα του sport 24 ο Ολυμπιακός ζητάει 1.000.000 για να παραχωρήσει τον Σίλβα. Ο Ιγκόρ Σίλβα ανήκει στον Ολυμπιακό και από το καλοκαίρι αγωνίζεται ως δανεικός στην Όσιγιεκ, με την οποία πραγματοποίησε σούπερ σεζόν. Γι’ αυτό και η ομάδα της Κροατίας πήρε την απόφαση να κάνει πρόταση 500.000 στους “ερυθρόλευκους” για την αγορά του, σύμφωνα με πληροφορίες του sport 24.

Η απάντηση του Ολυμπιακού, σύμφωνα με πληροφορίες από την Κροατία, ήταν πως για να δώσει τον 24χρονο ποδοσφαιριστή θέλει 1 εκατ. ευρώ. Το ποσό αυτό δεν είναι εύκολο να το δώσει η Όσιγιεκ και τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα το βράδυ του Σαββάτου (25/7), όταν στο τελευταίο κρίσιμο παιχνίδι του κροατικού πρωταθλήματος επήλθε εντός έδρας ήττα (1-2) από τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.

Με το αποτέλεσμα αυτό η Όσιγιεκ έχασε τη δεύτερη θέση που οδηγούσε στα προκριματικά του Champions League, τερμάτισε τρίτη (προκριματικά Europa) και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση θα συμμετάσχει η Λοκομοτίβα (συγκέντρωσε 65 βαθμούς, στους 64 έμεινε η Όσιγιεκ). Έχασε λοιπόν το δικαίωμα να ελπίζει σε περισσότερα έσοδα.

Φέτος ο Ιγκόρ Σίλβα έκανε 31 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σημείωσε ένα γκολ και είχε δύο ασίστ. Με τον Ολυμπιακό ο Νοτιοαμερικανός έκανε όλες κι όλες δύο συμμετοχές, προερχόμενος από τον Αστέρα Τρίπολης. Το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το 2022. Πέρυσι είχε παραχωρηθεί δανεικός στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments