Αθλητισμός

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ Champions League: Σενάριο αποφυγής τουρκικής ομάδας λόγω της κρίσης

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ Champions League: Σενάριο αποφυγής τουρκικής ομάδας λόγω της κρίσης
Αντίπαλοι ΠΑΟΚ Champions League: Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, ο «Δικέφαλος» μπορεί να αποφύγει ομάδα από τη γειτονική χώρα εξαιτίας της κρίσης στα ελληνοτουρκικά.

Τις τελευταίες ώρες ένα σενάριο που αφορά τον ΠΑΟΚ κυκλοφορεί στα τουρκικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Υπάρχει περίπτωση η UEFA να χρησιμοποιήσει κλειδάριθμο – από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League – έτσι ώστε να μην έρχονται αντιμέτωπες ελληνικές και τουρκικές ομάδες λόγω της κλιμάκωσης της έντασης στις σχέσεις των δύο χωρών τις τελευταίες εβδομάδες.

Τα τουρκικά ΜΜΕ, μάλιστα, επικαλούνται όσα μεταδόθηκαν σε αγγλικό ραδιοφωνικό σταθμό, το γνωστό Talksport, με θέμα το μονοπάτι των μη πρωταθλητών για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Όπως αναφέρει το sport24.gr, εκεί αναφέρθηκε ό, τι και αν προκύψει από το CAS για την Τραμπζονσπόρ, η τουρκική ομάδα δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, λόγω της μεγάλης επικινδυνότητας που θα είχε μια τέτοια αναμέτρηση από την κρίση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις με βάση αξιωματούχους της ΟΥΕΦΑ που θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

Μέχρι στιγμής, πάντως, το δεύτερο εισιτήριο της Τουρκίας το κατέχει η Μπεσίκτας με την οποία προφανώς θα ισχύσουν τα ίδια σε σχέση με τον ΠΑΟΚ. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι σχετικές φήμες και η UEFA ορίσει ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κληρωθεί με τουρκική ομάδα τότε οι αντίπαλοι του «Δικεφάλου του Βορρά» θα είναι είτε η Βικτόρια Πλζεν από την Τσεχία είτε η Ραπίντ Βουκουρεστίου από τη Ρουμανία.

Το ίδιο σάιτ θυμίζει ότι κάτι παρόμοιο είχε συμβεί το καλοκαίρι του 2018 όταν στην ουσία ορίστηκε το ζευγάρι του ΠΑΟΚ με την Σπαρτάκ Μόσχας για να μην προκύψει αντίπαλος της ομάδας της ρωσικής πρωτεύουσας η Ντιναμό Κιέβου από την Ουκρανία εξαιτίας της τότε κρίσεις στις ρωσο-ουκρανικές σχέσεις.

Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Πιοτρόφκσκι

Στην Πολωνία κυκλοφορεί η είδηση ότι ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πρόταση την οποία μάλιστα χαρακτηρίζουν ιδιαίτερη στον Γιακούμπ Πιοτρόφσκι, τον 22χρονο κεντρικό μέσο που ανήκει στην Γκενκ και στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στη βελγική Μπέβερεν.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Κριστόφ Στανόφσκι με tweet του αναφέρει πως «δύο ομάδες ανταγωνίζονται για τον Πιοτρόφσκι. Ο Πολωνός μέσος έχει λάβει μια ιδιαίτερη πρόταση από τον ΠΑΟΚ και μια γερμανική ομάδα. Ο παίκτης είναι περισσότερο θετικός για τη γερμανική προοπτική».

Σύμφωνα λοιπόν με όσα γράφονται στην Πολωνία, ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση για τον 22χρονο μέσο που έχει συμμετοχές στις μικρές Εθνικές ομάδες της πατρίδας και για τον οποίο η Γκενκ έβγαλε από τα ταμεία της 2 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Πογκόν το καλοκαίρι του 2018. Ο Πιοτρόφσκι, που παίζει ως «εξάρι» και ως «οκτάρι» πάντως στα δύο χρόνια που είναι στο Βέλγιο έχει μόλις 16 συμμετοχές χωρίς να καταγράψει ούτε γκολ ούτε ασίστ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments