Αθλητισμός

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Στην ΑΕΚ ως το 2021

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Στην ΑΕΚ ως το 2021
Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: «Κιτρινόμαυρος» για ακόμη μια σεζόν θα παραμείνει ο 34χρονος Ουκρανός.

Την επέκταση της συνεργασία της με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μέχρι το καλοκαίρι του 2021 ανακοίνωσε η ΑΕΚ. Ο 34χρονος Ουκρανός πέρασε το πρωί της Δευτέρας από τα γραφεία της Ένωσης, όπου έβαλε υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο. Έτσι, θα φορά τα “κιτρινόμαυρα” μέχρι το καλοκαίρι του 2021 κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο μια πενταετία στο ΟΑΚΑ.

Φέτος, ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός έχει πραγματοποιήσει 26 συμμετοχές φορώντας τον “δικέφαλο” και έχει σημειώσει τρία γκολ. Μάλιστα, ο αριθμός των συμμετοχών ήταν εκείνος που του έδωσε την επέκταση του συμβολαίου του. Υπενθυμίζεται, πως στο προηγούμενο υπήρχε όρος ότι εάν έπιανε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε 25 συμμετοχές, τότε θα ενεργοποιούνταν αυτόματα η ρήτρα για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών για έναν ακόμα χρόνο.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ:

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έως το καλοκαίρι του 2021. Ο Ουκρανός διεθνής κεντρικός αμυντικός, που στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, της Σαχτάρ Ντόνετσκ και της Ντνίπρο, ήρθε στην ομάδα μας τον Ιούνιο του 2016 και σε αυτά τα τέσσερα χρόνια έχει πραγματοποιήσει 101 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας πέντε φορές, ενώ ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2018.

Επίσης, είχε καθοριστική συνεισφορά στην επιστροφή της ΑΕΚ και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με την πορεία της έως τους «32» του UEFA Europa League τη σεζόν 2017-18 και τη συμμετοχή της στους ομίλους του UEFA Champions League έπειτα από 12 χρόνια, την αγωνιστική περίοδο 2018-19. Τσίγκρι, για πάντα εδώ! Η ΑΕΚ είναι το σπίτι σου!”.

«Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ, δεν παίζουν μεγάλο ρόλο τα λεφτά»:

Τις προηγούμενες ημέρες ο ίδιος ο παίκτης είχε εκφράσει την έντονη επιθυμία του να παραμείνει παίκτης της ΑΕΚ, κάτι που φυσικά και έγινε. Ενδεικτικό του πόσο ήθελε να μείνει ο Τσιγκρίνσκι στον σύλλογο, είναι ότι μίλησε με τον Ίλια Ίβιτς για την παραμονή του και τόνισε στον Σέρβο ότι «για μένα δεν μετράνε τα νούμερα, δεν μετράνε τα χρήματα, αυτό που μετράει είναι η επιθυμία μου να συνεχίσω σε αυτό το κλαμπ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments