Αθλητισμός

Παύλος Μαυρουδής Ολυμπιακός: Στο λιμάνι καταλήγει ο πρώην «πράσινος»

Παύλος Μαυρουδής Ολυμπιακός: Στο λιμάνι καταλήγει ο πρώην «πράσινος»
Παύλος Μαυρουδής Ολυμπιακός: Ο ταλαντούχος 19χρονος μέσος που αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό, φαίνεται ότι καταλήγει στο λιμάνι.

Αλλάζει «στρατόπεδο» ο Παύλος Μαυρουδής. Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κρατήσει τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή στις Ακαδημίες του και ο 19χρονος μέσος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Μαυρουδής αναμένεται να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού κι επίσημα την προσεχή Δευτέρα 27 Ιουλίου, υπογράφοντας διετές, επαγγελματικό συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους». Ο 19χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό (δεν υπήρξε συμφωνία επί της πρότασης που του κατατέθηκε) κι έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό με τους πρωταθλητές Ελλάδας για να αποτελέσει τον βασικό κεντρικό χαφ της Κ19 του Ολυμπιακού την επόμενη σεζόν, με προοπτική να «ανέβει» και στην ανδρική ομάδα.

Τι θα γίνει με τον Άλαν Ροντρίγκες

Από εκεί και πέρα, από το Σάββατο (25/7) βρίσκεται στην Αθήνα και ο Άλαν Ροντρίγκες. Ο 18χρονος (γεννηθείς στις 12 Ιουλίου 2002) κεντρικός μέσος, που έμεινε ελεύθερος από τη Σταντάρ Λιέγης θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα προπονήσεις με τους Νέους του Ολυμπιακού κι αν πείσει τους ανθρώπους της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας, θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Να σημειώσουμε ότι αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι ανάστατος μετά την απόφαση της ΕΠΟ για τον ορισμό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ στις 30 Αυγούστου. Ο Ολυμπιακός αντέδρασε και κυκλοφόρησε ανακοίνωση με την οποία καλεί UEFA και FIFA, καθώς και την κυβέρνηση να παρέμβουν.

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ξεπερνώντας κάθε όριο ανοχής, έκανε πράξη αυτό που αρχικά φαινόταν ως ένα διεστραμμένο σενάριο. Όρισε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 2019/2020 στις 30 Αυγούστου, 28 ολόκληρες ημέρες μετά τη φυσική ολοκλήρωση της σεζόν πανευρωπαϊκά στις 2 Αυγούστου (καθώς στις 3 Αυγούστου δηλώνονται οι ομάδες για τις διοργανώσεις της UEFA) και 12 ημέρες πριν από τη σέντρα του νέου Πρωταθλήματος 2020-2021!!!

Ο – ήδη προαναγγελθείς – ορισμός δεν γελοιοποιεί απλά το Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά κυρίως αλλοιώνει την ακεραιότητα της κορυφαίας διοργάνωσης της ΕΠΟ καθώς η μεταγραφική περίοδος αρχίζει στις 3/8 και έτσι στις 30/8 τα ρόστερ των ομάδων δεν θα είναι τα ίδια με αυτά που αγωνίστηκαν κατά τη σεζόν 2019/2020, μέρος της οποίας είναι και η διοργάνωση του Κυπέλλου», αναφέρει, ανάμεσα σε άλλα ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments