Αθλητισμός

Πόστο στην Εθνική αναλαμβάνει ο Γρηγόρης Γεωργάτος

Πόστο στην Εθνική αναλαμβάνει ο Γρηγόρης Γεωργάτος
Εθνική Ελλάδας: Πόστο αναλαμβάνει ο Γρηγόρης Γεωργάτος μετά από απόφαση της ΕΠΟ. Θα είναι συντονιστής στρατηγικού πλάνου σε όλα τα «γαλανόλευκα» τμήματα

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος αναλαμβάνει πόστο κλειδί στις Εθνική Ελλάδος μετά από απόφαση της ΕΠΟ. Ο παλαίμαχος άσος θα αναλάβει το πόστο του συντονιστή στρατηγικού πλάνου των Εθνικών μας ομάδων, έπειτα από εισήγηση του Κώστα Κωνσταντινίδη, που είναι τεχνικός διευθυντής σε όλα τα “γαλανόλευκα” τμήματα.

Ο Γεωργάτος θα είναι υπεύθυνος για την οργάνωση σε όλες τις κατηγορίες του αντιπροσωπευτικού μας τμήματος, ενώ να σημειωθεί ότι στο παρελθόν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ήταν διευθυντής Ακαδημιών, αλλά και τεχνικός διευθυντής στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, της Ίντερ και της ΑΕΚ αναλαμβάνει καθήκοντα αναπτυξιακού συντονιστή στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα, κάτι που αναμένεται να επισημοποιηθεί σήμερα από την αρμόδια επιτροπή της Ομοσπονδίας.

Με εμπειρία έρχεται ο Γεωργάτος

Ο “Γκέο”, ο οποίος έχει εργαστεί και με επιτυχία ως τεχνικός διευθυντής στην πρώτη ομάδα των “ερυθρολεύκων”, αλλά και ως επικεφαλής των τμημάτων υποδομής, έχοντας είτε εντοπίσει είτε εξελίξει ταλέντα, με κορυφαία τα παραδείγματα των Παναγιώτη Ρέτσου και Κώστα Τσιμίκα, θα αναλάβει παρόμοια καθήκοντα σε όλες τις “μικρές” τεχνικές προκειμένου να αποτελέσει και τον συνδετικό κρίκο με την Ανδρών, σύμφωνα με το Sport 24.

Πρόκειται για μια εισήγηση του τεχνικού διευθυντή των Εθνικών Ομάδων Κώστα Κωνσταντινίδη, την οποία αποδέχθηκε με θέρμη ο Ομοσπονδιακός κόουτς Τζον Φαν Σιπ, ενώ κάτι αντίστοιχο συνέβη και με όσα στελέχη της Ομοσπονδίας ενημερώθηκαν σχετικά πριν η υπόθεση φτάσει σε επίπεδο τελικής έγκρισης.

Ο Γεωργάτος σε άμεση συνεργασία με τον Κ. Κωνσταντινίδη θα βοηθήσουν στην περαιτέρω οργάνωση των Εθνικών ομάδων, στον εντοπισμό ταλέντων, στην παρακολούθηση παικτών που έχουν προοπτική για τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα και σε διάφορους άλλους σχετικούς τομείς.

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγο καιρό ο Γρηγόρης Γεωργάτος καλεσμένος του Παντελή Διαμαντόπουλου στο Show must go on του Sport24.gr είχε τοποθετηθεί συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ είχε αναφερθεί και στη φιλική σχέση που έχει με τον άμεσο συνεργάτη του Φαν Σιπ, τον πρώην διεθνή Ολλανδό ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή, Άαρον Βίντερ, με τον οποίο πλέον, όπως όλα δείχνουν, θα συνεργαστούν κάτω από την ίδια στέγη και με τον ίδιο σκοπό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments