Αθλητισμός

Φεντερίκο Μακέντα Παναθηναϊκός: «Διαπραγματεύεται με τον Ερυθρό Αστέρα»

Φεντερίκο Μακέντα Παναθηναϊκός: «Διαπραγματεύεται με τον Ερυθρό Αστέρα»
Φεντερίκο Μακέντα Παναθηναϊκός: Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Ιταλός φορ του «τριφυλλιού» συζητάει για τη μεταγραφή του στον Ερυθρό Αστέρα.

Λέτε να δούμε τον Φεντερίκο Μακέντα στα «ερυθρόλευκα»; Όχι, δεν εννοούμε αυτά του Ολυμπιακού, αλλά αυτά του Ερυθρού Αστέρα. Ο Ιταλός επιθετικός του Παναθηναϊκού, που μέχρι τώρα είχε γίνει γνωστό ότι βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδων ειδικότερα από τη Μέση Ανατολή, μπορεί τελικά να βρει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη πιο κοντά στην Ελλάδα. Αν τελικά αποφασίσει ο Παναθηναϊκός να προχωρήσει στην πώλησή του, αφού έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Σερβία, πολύ δυνατά για την απόκτηση του Ιταλού επιθετικού έχει μπει ο πρωταθλητής της χώρας, Ερυθρός Αστέρας και μάλιστα βρίσκεται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με παίκτη και τους εκπροσώπους του.

«Είχε μια καταπληκτική σεζόν, σκοράροντας 12 γκολ σε 23 ματς και βρίσκεται στο στόχαστρο του Ερυθρού Αστέρα, αλλά και πολλών αραβικών ομάδων. Μάλιστα, διεμήνυσε στους ιθύνοντες του Ερυθρού Αστέρα ότι η προτεραιότητά του ήταν να πάει στη Μέση Ανατολή. Όμως, υπάρχει αισιοδοξία στο “Μαρακανά”. Το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό τον δένει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, που σημαίνει ότι οι “ερυθρόλευκοι” –που είναι σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με τον πρώην άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ– πρέπει να πληρώσουν για να τον αποκτήσουν», αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Πολλά τα λεφτά του συμβολαίου για δεύτερος

Να σημειώσουμε ότι και το Sportime στην Ελλάδα, έχει αναφορά στο θέμα Μακέντα για τον Παναθηναϊκό. «Από τις 24 Ιανουαρίου είχαμε αναφέρει πως με την έλευση του Καρλίτος ο Παναθηναϊκός στέλνει μήνυμα στον Μακέντα, ενώ στις 10 Μαρτίου ξεκαθαρίζαμε πως δεν υπάρχει καμία απολύτως πρόθεση να επεκταθεί το συμβόλαιό του με αυξημένες απολαβές. Γνώριζαν στο «τριφύλλι» τι θα ζητήσει και από τη στιγμή που υπάρχει ο Καρλίτος με ένα 500άρι, δεν γινόταν κάπου τόσα να παίρνει και ο δεύτερος», αναφέρει η εφημερίδα.

Και προσθέτει ότι: «Παρεμπιπτόντως, από τότε επισημαίναμε αυτό που πλέον είναι κοινώς αποδεκτό, ότι τα περί 1.000.000 ευρώ είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθούν. Το γνωρίζει καλά ο Τσάβι Ρόκα ότι μοιάζει απίθανο να φτάσει τέτοια πρόταση και γι’ αυτό είναι συμβιβασμένος να πουλήσει τον Μακέντα με ένα αρκετά χαμηλότερο ποσό. Ούτως ή άλλως εάν φτάσει μία πρόταση κοντά στις 700.000 ευρώ, το κέρδος της ομάδας θα είναι περίπου στο 1.000.000 ευρώ, αφού θα γλιτώσει τον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του Μακέντα και την εφορία.

Από εκεί και πέρα, τους τελευταίους μήνες έχουν μεσολαβήσει και άλλα πράγματα που δείχνουν ότι έχει «τσακίσει» το θέμα με τον Μακέντα και δύσκολα θα συνεχίσει. Ο ίδιος ψάχνει το τελευταίο του καλό συμβόλαιο και γνωρίζει πως μπορεί να το βρει με τη σεζόν που έκανε. Του χρόνου ως ελεύθερος θα είναι πιο εύκολο να προσεγγίσει ομάδες, αλλά θα αγωνίζεται σταθερά λόγω Καρλίτος; Το πιθανότερο είναι πως όχι. Συνεπώς δεν είναι εύκολο να έχει και τα ίδια νούμερα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments