Ελλάδα

Εθνική οδός Αθηνών Θεσσαλονίκης: Οικογενειακή τραγωδία – Τροχαίο με δύο νεκρούς

Εθνική οδός Αθηνών Θεσσαλονίκης: Οικογενειακή τραγωδία – Τροχαίο με δύο νεκρούς
Εθνική οδός Αθηνών Θεσσαλονίκης: Οικογενειακή τραγωδία έξω από την Κατερίνη. Νεκροί ο 70χρονος πατέρας και η 46χρονη κόρη του. Τραυματισμένος νοσηλεύεται ο γιος της άτυχης γυναίκας.

Οικογενειακή τραγωδία σήμερα μετά από τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Αθήνας – Θεσσαλονίκης στο ύψος των διοδίων του Αιγινίου Πιερίας. Νεκρός ανασύρθηκε ο 70χρονος ιερέας που οδηγούσε το όχημα ενώ η 46χρονη κόρη του και ο 20χρονος εγγονός του μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο. Δυστυχώς η άτυχη γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 08.45 το πρωί της Τρίτης, 28 Ιουλίου και μέχρι στιγμής οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα παραμένουν αδιευκρίνιστες. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 70χρονος ιερέας και στο οποίο βρισκόταν και η 46χρονη κόρη του, ανατράπηκε και αφού αναποδογύρισε, σκότωσε ακαριαία τον άτυχο άνδρα και τραυμάτισε σοβαρά την κόρη του, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.

Το ίδιο αυτοκίνητο βρισκόταν και ο 20χρονος γιος της άτυχης 46χρονης γυναίκας, ο οποίος τραυματίστηκε επίσης. Χρειάστηκε μάλιστα να τον απεγκλωβίσει η πυροσβεστική από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο. Τα τραύματά του δεν απειλούν τη ζωή του.

Το αυτοκίνητο κατευθυνόταν προς τη Θεσσαλονίκη και το τροχαίο συνέβη λίγο πριν από τα διόδια. Η κυκλοφορία στο σημείο διεξάγεται από μία λωρίδα κυκλοφορίας και η κίνηση είναι αυξημένη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments