Lifestyle

Κρίστη Καθάργια: Ποια είναι η σύντροφος και μέλλουσα σύζυγος του Γιώργου Μαυρίδη [pics]

Κρίστη Καθάργια: Ποια είναι η σύντροφος και μέλλουσα σύζυγος του Γιώργου Μαυρίδη [pics]
Κρίστη Καθάργια: Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά «ένα εκατομμύριο φορές, ναι» είπε στην πρόταση γάμου που της έκανε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ο tattoo artist Γιώργος Μαυρίδης και η ψυχολόγος Κρίστη Καθάργια το τελευταίο διάστημα είναι ζευγάρι και όπως όλα δείχνουν, ο ένας έχει βρει στον άλλον τον σύντροφο της ζωής του.

Εκείνος ήταν ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της ελληνικής σόουμπιζ και χρησιμοποιούμε παρελθονρικό χρόνο, καθώς ο Γιώργος Μαυρίδης αποφάσισε να εγκαταλείψει το… κλαμπ των εργένηδων και να προχωρήσει κάνοντας το επόμενο βήμα με τη σχέση του. Και η γυναίκα που του «έκλεψε» την καρδιά, δεν είναι άλλη από την Κρίστη Καθάργια.

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά «ένα εκατομμύριο φορές, ναι» είπε η Κρίστη στην πρόταση γάμου που της έκανε ο Γιώργος Μαυρίδης. Η όμορφη ψυχολόγος, με μια ανάρτηση στον επίσημο και προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε γνωστή τη χαρμόσυνη είδηση και όπως ήταν αναμενόμενο οι ευχές για βίο ανθόσπαρτο έπεσαν «βροχή».

«Ένα εκατομμύριο φορές, ναι! #isaidyes #τοειπατοποιημα #τακαστραπεσανε #εμεις», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα η Κρίστη Καθάργια στην ανάρτηση της γνωστοποιώντας την πρόταση γάμου που δέχθηκε από τον σύντροφό της και μέλλοντα σύζυγό της. Εξάλλου, στο βίντεο που δημοσίευσε η ψυχολόγος φαίνεται το ερωτευμένο ζευγάρι στην άκρη μιας πισίνας, να αγκαλιάζονται, να φιλιούνται και τέλος να απολαμβάνουν μαζί μια βουτιά στο νερό.

Είναι ψυχολόγος και μοντέλο

Όσο για το ποια είναι η Κρίστη Καθάργια, δυστυχώς δεν γνωρίζουμε πολλά, πέρα από ότι είναι ψυχολόγος, ενώ εργάζεται και ως μοντέλο. Μένει στη Θεσσαλονίκη ενώ στο προφίλ της στο Instagram συχνά ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, αλλά και επαγγελματικές. Σε όλες τις λήψεις όμως, είναι σούπερ εκφραστική ενώ ξεχωρίζει και για τις φανταστικές της αναλογίες: Υπέροχο βλέμμα, καλλίγραμμο κορμί, ξανθά μακριά μαλλιά.

Είναι μαμά ενός μικρού αγοριού

Και να σημειωθεί πως το όμορφο ζευγάρι, ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια, αποκάλυψαν τη σχέση τους μέσω Ιnstastory, μόλις στις 16 Ιουνίου, ανήμερα των 42ων γενεθλίων του tattoo artist και παρουσιαστή, ενώ ο γάμος – εξπρές «ανακοινώθηκε» ένα μήνα μετά με τη Σαλονικιά ψυχολόγο, που είναι μητέρα ενός μικρού αγοριού, να απαντά «ναι» στην πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της Γιώργος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments