Αθλητισμός

Ματέο Γκαρσία: «Επέλεξε Ολυμπιακό ο Αργεντινός εξτρέμ»

Ματέο Γκαρσία: «Επέλεξε Ολυμπιακό ο Αργεντινός εξτρέμ»
Μετέο Γκαρσία: Δημοσίευμα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού θέλει τον 23χρονο να συνεχίζει την καριέρα του στους Πειραιώτες.

Τα “ερυθρόλευκα” θα φορά τη νέα σεζόν, όπως φαίνεται ο Ματέο Γκαρσία. Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας από την Αργεντινή, ο νεαρός έχει αποφασίσει να μετακομίσει στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Συγκεκριμένα, η “Clarin”, αναφέρει πως η Ρασίνγκ Κλουμπ δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το deal του Ματέο Γκαρσία, καθώς ο ακραίος επιθετικός έχει καταλήξει πως θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Ο 23χρονος είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της μεταγραφικής περιόδου στην Ελλάδα, ειδικά από τη στιγμή που ο Ερυθρός Αστέρας αποφάσισε να τον πουλήσει.

Πολλές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του τόσο από τη χώρα μας, όσο και από το εξωτερικό. Φήμες μάλιστα, ήθελαν τη Ράσινγκ Κλουμπ να βρίσκεται πολύ κοντά στο να τον εντάξει στο ρόστερ της. Ωστόσο, οι συζητήσεις φαίνεται πως δεν ευδοκίμησαν. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το μόνο που μένει είναι να διευκρινιστεί το πότε θα ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία του με τους Πειραιώτες. Σημειώνεται πως τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών ήθελαν τις δύο πλευρές να έχουν ήδη συμφωνήσει στο ποσό αλλά και στον τρόπο της συνεργασίας τους. Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν θα δοθεί δανεικός στον Άρη. 

Η πορεία του στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο ταλαντούχος εξτρέμ πήγε στο Βελιγράδι και στον Ερυθρό Αστέρα το 2019. Ποτέ όμως δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί αλλά ούτε και να ξεδιπλώσει το σπουδαίο ταλέντο του. Έτσι, σιγά σιγά πέρασε στο περιθώριο. Παρότι οι Σέρβοι ξόδεψαν ένα σημαντικό ποσό για να τον κάνουν δικό τους από τη Λας Πάλμας, αποφάσισαν τον παραχωρήσουν. Ο Άρης που επιθυμούσε την επιστροφή του έκανε την πρότασή του και περίμενε τις συνθήκες ώστε η υπόθεση να ωριμάσει. Ο Ματέο Γκαρσία είχε μεγάλη επιθυμία να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, καθώς και την ομάδα και τον κόσμο της γουστάρει, αλλά και τη ζωή στην πόλη. Και το ίδιο και η σύντροφός του. Το αν αυτό θα γίνει πραγματικότητα μέσω Ολυμπιακού θα το δείξει ο χρόνος.

Φέτος ο 23χρονος είχε με τους «ερυθρόλευκους» 24 συμμετοχές, 5 γκολ και 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments