Αθλητισμός

Λαπροβίτολα Παναθηναϊκός: Έχει δυσαρεστηθεί με τη Ρεάλ και πιέζει για να φύγει

Λαπροβίτολα Παναθηναϊκός: Έχει δυσαρεστηθεί με τη Ρεάλ και πιέζει για να φύγει
Λαπροβίτολα Παναθηναϊκός: Ο Αργεντινός άσος είναι δυσαρεστημένος με την κατάσταση στη Ρεάλ Μαδρίτης και, σύμφωνα με δημοσίευμα, πιέζει για να φύγει.

Είναι το νούμερο 1 σε σχέση με τους μεταγραφικούς στόχους του «τριφυλλιού». Ο Γιώργος Βόβορας τον περιμένει για να του δώσει τα κλειδιά της ομάδας, όσον αφορά την γραμμή των γκαρντ. Ο λόγος, φυσικά, για τον Νίκολας Λαπροβίτολα, η μεταγραφική υπόθεση του οποίου έχει εξελιχθεί σε σίριαλ πολλών επεισοδίων.

Σύμφωνα με το σάιτ olaprasina1908.gr, οι εξελίξεις στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν αρέσουν καθόλου στον Λαπροβίτολα, ο οποίος προσπαθεί να πιέσει τους Μαδριλένους να τον αφήσουν να έρθει στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με το ίδιο σάιτ, ο Αργεντινός γκαρντ τα έχει βρει σε όλα με το «τριφύλλι», το οποίο του προσφέρει τον ρόλο που επιθυμεί, δηλαδή αυτόν του ηγέτη της ομάδας. Οι δύο πλευρές φέρονται να έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία, με τη Ρεάλ να αποτελεί το μοναδικό εμπόδιο, καθώς δεσμεύει τον παίκτη με συμβόλαιο.

Οι τάσεις φυγής του Καμπάτσο, ο οποίος επιθυμεί να παίξει στο NBA, έχουν καθυστερήσει τις εξελίξεις στην υπόθεση του Λαπροβίτολα, ο οποίος είναι άκρως δυσαρεστημένος. Ο ίδιος θέλει ξεκάθαρα να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, γεγονός θετικό για το «τριφύλλι».

Οι «πράσινοι» προς το παρόν παρακολουθούν τις εξελίξεις, όμως η αγανάκτηση του Λαπροβίτολα και η πίεση που πιθανότατα θα ασκήσει στην Ρεάλ αποτελούν «σύμμαχο» για τον Παναθηναϊκό, που έχει «κυκλώσει» το όνομα του Αργεντινού γκαρντ εδώ και σχεδόν έναν μήνα.

Το άλλο σενάριο που επίσης ευνοεί το «τριφύλλι»

Το άλλο σενάριο που «έπαιξε» χθες είναι αυτό της έλευσης του Βασίλιε Μίσιτς στη Ρεάλ που θα δημιουργούσε «ντόμινο», το οποίο θα ευνοούσε τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με το σάιτ trifilara.gr, το «ντόμινο» των μεταγραφικών κινήσεων που μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για τον ερχομό του παίκτη από την Αργεντινή στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, είναι το εξής: Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να «ταράξει» τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Πιο συγκεκριμένα, με βάση τη σερβική ιστοσελίδα «Novosti», η «βασίλισσα» ψάχνει τη μεταγραφική «βόμβα» με τον Βασίλιε Μίσιτς. Οι Ισπανοί έχουν βγει στην αγορά και ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Φακούντο Καμπάτσο που οδεύει στο ΝΒΑ.

Ο Σέρβος πλέι μέικερ έχει συμβόλαιο με την Αναντολού Εφές μέχρι το 2021, όμως το «ζεστό» χρήμα που θα εισπράξει η Ρεάλ από την αποχώρηση του Καμπάτσο της δίνει τη δυνατότητα να «χτυπήσει» δαπανηρές περιπτώσεις για τη θέση του βασικού πόιντ γκαρντ στους Μαδριλένους. Φυσικά αν το δημοσίευμα ισχύει ο Λαπροβίτολα έρχεται ολοένα και πιο κοντά την πόρτα της εξόδου από τους Ισπανούς, αφού ο χρόνος του θα είναι και πάλι περιορισμένος με την ύπαρξη των Μίσιτς, Σέρχιο Γιουλ και Κάρλος Αλοθέν, με τον Παναθηναϊκό να εκμεταλλεύεται το «ντόμινο» που πάει να δημιουργηθεί στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ένας αστερίσκος που υπάρχει, είναι αν η Ρεάλ θα αποφασίσει όντως να αποχωριστεί τον Λαπροβίτολα. Ο Πάμπλο Λάσο μπορεί να μην τον υπολογίζει για βασικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ξέρει ότι είναι υπερ – πολυτέλεια να έχεις έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα σου. Ο Κάρλος Αλοθέν είναι σπουδαίο ταλέντο για όλο το ισπανικό μπάσκετ, αλλά κανένας δεν μπορεί να ξεχνάει ότι είναι μόλις 20 ετών.

Ο Λαπροβίτολα, από την άλλη, ναι μεν δεν έχει καταφέρει να πάρει τον χώρο που επιθυμεί στη «βασίλισσα», αλλά η δεύτερη χρονιά του θα μπορούσε να είναι καλύτερη από την πρώτη. Να σημειώσουμε πως πριν από τη Ρεάλ ο Αργεντινός γκαρντ αγωνιζόταν, επίσης, στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μπανταλόνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments