Αθλητισμός

Βράνιες ΑΕΚ: Σε σίριαλ έχει μετατραπεί η επιστροφή του στην Ένωση

Βράνιες ΑΕΚ: Σε σίριαλ έχει μετατραπεί η επιστροφή του στην Ένωση
Βράνιες ΑΕΚ: Ο Βόσνιος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στις τελικές συζητήσεις με την Άντερλεχτ προκειμένου να μείνει ελεύθερος.

Ο Όγκνιεν Βράνιες θέλει, επιτέλους, να «ανοίξει ο δρόμος» για την επιστροφή του στην ΑΕΚ και για αυτό είναι στις τελικές συζητήσεις με την Άντερλεχτ.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αφήσει τον 30χρονο να λύσει μόνος του τις διαφορές με τον βελγικό σύλλογο

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το sdna, από την πλευρά τους οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν εμπλακεί καθόλου στην υπόθεση, αφήνοντας τον 30χρονο να λύσει μόνος του τις διαφορές με τον βελγικό σύλλογο, αν και σε σίριαλ έχει μετατραπεί τις τελευταίες μέρες το θέμα της επιστροφής του Βράνιες στην ελληνική ομάδα.

Υπήρχαν πολλά δημοσιεύματα εξάλλου, που υποστήριζαν ότι αναμένεται να έρθει στις 27 Ιουλίου στην Αθήνα για να πέσουν οι υπογραφές με την Ένωση, η οποία δεν επιθυμεί να πάρει μεγάλη έκταση το ζήτημα της επιστροφής του ποδοσφαιριστή.

Έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις για τη μόνιμη επιστροφή του στην ελληνική ομάδα

Εφόσον ο Βράνιες καταφέρει να κερδίσει την ελευθερία του τότε είναι δεδομένο ότι θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ. Μάλιστα, όπως γράφει η «ΏΡΑ», στην Ένωση θέλουν να κλείσουν το κεφάλαιο Βράνιες όσο πιο σύντομα γίνεται προκειμένου να συνεχίσουν τον προγραμματισμό τους. Και για αυτό ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός μαζί με τον ατζέντη του βρίσκονται στο τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων με την Άντερλεχτ ενώ όλα δείχνουν ότι τις επόμενες μέρες το σίριαλ θα έχει ευτυχή κατάληξη για την ΑΕΚ αλλά και για τον παίκτη.

Ο Όγκνιεν Βράνιες λοιπόν, επέστρεψε στο Βέλγιο αλλά για μικρό χρονικό διάστημα, όπως έχει αναφέρει και η βελγική ιστοσελίδα voetbalkrant, μιας και όπως τονίζει το άρθρο, έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για τη μόνιμη πολυπόθητη επιστροφή του στην ελληνική ομάδα. Θυμίζουμε πως ο Όγκνιεν Βράνιες, ο Βόσνιος ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός στην Εθνική Βοσνίας και Ερζεγοβίνης και στην Άντερλεχτ, μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως ο Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου, η Κρασνοντάρ, η ΑΕΚ και η Σπόρτινγκ Χιχόν. Επίσης, έχει αγωνιστεί και με την Εθνική Βοσνίας και Εργζεγοβίνης U21, καθώς και με την Εθνική Ανδρών, με την οποία έχει συμμετάσχει και στο Μουντιάλ του 2014.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments