Αθλητισμός

Μπαρτ Σένκεφελντ Παναθηναϊκός: Νέα πρόταση ανανέωσης στον Ολλανδό

Μπαρτ Σένκεφελντ Παναθηναϊκός: Νέα πρόταση ανανέωσης στον Ολλανδό
Μπαρτ Σένκεφελντ Παναθηναϊκός: Οι "πράσινοι" έχουν έτοιμη πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Ολλανδό στόπερ.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός έψαχνε στόπερ για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τελικά οι άνθρωποι της ομάδας κατέληξαν στην περίπτωση του Μπαρτ Σένκεφελντ. Η απόκτηση του Ολλανδού στόπερ μπορεί να μην προκάλεσε ενθουσιασμό αρχικά, αλλά ο έμπειρος στόπερ κατάφερε να κερδίσει τους πάντες με την απόδοση του. Ο Γιώργος Δώνης τον εμπιστεύτηκε και του έδωσε φανέλα βασικού στα περισσότερα φετινά παιχνίδια της ομάδας.

Παρά την αλλαγή προπονητή ο Σένκεφελντ παραμένει ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής για τον Παναθηναϊκό. Αυτό φαίνεται και από τις κινήσεις που κάνουν οι “πράσινοι” για το μέλλον του. Συγκεκριμένα το επόμενο διάστημα θα κατατεθεί νέα πρόταση για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Με αυτό τον τρόπο οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να ανταμείψουν τον παίκτη και παράλληλα να κλείσουν την πόρτα σε υποψήφιους ενδιαφερόμενους για την απόκτηση του.

Καταθέτει πρόταση σύντομα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας trifilara.gr η πρόταση είναι έτοιμη και θα κατατεθεί τις επόμενες ημέρες.Παράλληλα αναφέρει ότι η οικονομική απόσταση ανάμεσα στις δυο πλευρές δεν είναι μεγάλη. Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει: Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, όπου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα σεζόν. Όπως σας είχε αποκαλύψει το Trifilara.gr, ο Τσάβι Ρόκα είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Μπαρτ Σχένκεφενλντ, αλλά δεν είχε υπάρξει ακόμη συμφωνία εξαιτίας του οικονομικού.

Η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές δεν φαίνεται αρκετή ώστε να χαλάσει τη συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, με τον Ρόκα να έχει ήδη έτοιμη τη νέα προσφορά προς τον Σχένκεφελεντ, με τον τεχνικό διευθυντή του Τριφυλλιού να έχει άμεσα επικοινωνία με τον Ολλανδό αμυντικό, όταν οι “πράσινοι” επιστρέψουν στο Κορωπί. Πλέον με τον ερχομό των παικτών και φυσικά του “Σχένκε”ο Ρόκα, έχει ως στόχο να “τελειώσει” το θέμα με τον Ολλανδό αμυντικό και να βρεθεί η “χρυσή” τομή, έτσι ώστε ο 28χρονος να επεκτείνει την συνεργασία του με τους “πράσινους” έως το 2023.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments