Αθλητισμός

Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος Παναθηναϊκός: Σενάριο για τον έμπειρο μπακ

Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος Παναθηναϊκός: Σενάριο για τον έμπειρο μπακ
Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος Παναθηναϊκός: Φήμες θέλουν τους "πράσινους" να ενδιαφέρονται για τον έμπειρο μπακ της ΑΕΚ.

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος είχε εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στον Απόλλων πριν μερικά χρόνια. Αυτό είχε αναγκάσει την ΑΕΚ να κινηθεί γρήγορα για την απόκτηση του. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του σαν εξτρέμ, αλλά καθιερώθηκε σαν φουλ μπακ. Στην ΑΕΚ δεν μπόρεσε να βρει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε με αποτέλεσμα να παραχωρηθεί δανεικός στη Λαμία. Εκεί έκανε καλές εμφανίσεις και απέκτησε μεγάλη εμπειρία.

Οι καλές εμφανίσεις που έκανε στην Λαμία δεν ήταν αρκετές για να του δώσουν μια ευκαιρία με την φανέλα της ΑΕΚ. Ο Μιχάλης Μπακάκης αποτελεί την πρώτη επιλογή στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ οι Γκάλο και Παουλίνιο είχαν κριθεί ικανότεροι από τους προπονητές της ομάδας για τη συγκεκριμένη θέση. Παρά το γεγονός ότι δεν έβρισκε χρόνο συμμετοχής η Ένωση δεν τον άφηνε ελεύθερο να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Φήμες για Παναθηναϊκό

Τη σεζόν που τελείωσε ο Βασιλαντωνόπουλος αρχικά δεν παραχωρήθηκε δανεικός όπως όλες φορές. Αυτό έγινε τον Ιανουάριο όταν έφυγε για την Πολωνία για την Ζάμπρζε παρέα με τον Γιώργο Γιακουμάκη. Ο έμπειρος μπακ κατάφερε να κερδίσει φανέλα βασικού και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στους ανθρώπους της ομάδας. Ωστόσο τα οικονομικά δεδομένα μετά τον κορωνοϊό ανάγκασαν την ομάδα από την Πολωνία να μην ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς.

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί ένα σενάριο που θέλει τον Παναθηναϊκό να εξετάζει την περίπτωση του. Βέβαια κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει μόνο αν ο παίκτης μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ. Οι “πράσινοι” ψάχνουν παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας και ο Βασιλαντωνόπουλος θα ήταν μια καλή περίπτωση καθώς δεν έχει μεγάλο κασέ, ενώ γνωρίζει καλά την κατηγορία. Θυμίζουμε ότι και στο παρελθόν ο Παναθηναϊκός είχε προσπαθήσει να πάρει τον παίκτη και στο παρελθόν.

Σύμφωνα με την Sportday για να μπορούσε να προχωρήσει αυτό το σενάριο ο 28χρονος ποδοσφαιριστής που δεν υπολογίζεται στην ΑΕΚ θα έπρεπε να μείνει ελεύθερος κάτι που είναι δύσκολο από τη στιγμή που στην Πολωνία πήγε αρκετά καλά και οι κιτρινόμαυροι θα ήθελαν να το εκμεταλλευτούν αυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments