Αθλητισμός

Δημήτρης Γιαννούλης Μαρσέιγ: Τον “κερδίζει” ο Μαζουακού

Δημήτρης Γιαννούλης Μαρσέιγ: Τον “κερδίζει” ο Μαζουακού
Δημήτρης Γιαννούλης Μαρσέιγ: Η Γαλλική ομάδα αποφάσισε να κινηθεί για τον Μαζουακού και όχι για τον Έλληνα μπακ.

Τα τελευταία χρόνια ο Δημήτρης Γιαννούλης έχει καταφέρει να γίνει ένας από τους κορυφαίους παίκτες του ΠΑΟΚ. Ουσιαστικά αποτελεί τον βασικό και αναντικατάστατο αριστερό μπακ της ομάδας και έναν από τους καλύτερους στο πρωτάθλημα μας. Το ποδόσφαιρο και η Ελληνική αγορά έχει ανοίξει για το εξωτερικό. Αρκετοί ποδοσφαιριστές από τη χώρα μας αγωνίζονται σε κορυφαία πρωταθλήματα του εξωτερικού ανοίγοντας το δρόμο για τους επόμενους.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι ένας από τους παίκτες που αργά ή γρήγορα θα κάνουν το επόμενο βήμα για το εξωτερικό. Τον τελευταίο καιρό το όνομα του διεθνή μπακ έχει παίξει στο ρεπορτάζ πολλών Ευρωπαϊκών ομάδων. Ωστόσο ακόμα δεν έχει φτάσει κάποια πρόταση που να φτάνει στα “θέλω” του ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε ότι οι “ασπρόμαυροι” υποστήριζαν το περασμένο καλοκαίρι ότι δεν θα τον δώσουν για λιγότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό το ποσό είναι αρκετά μεγάλο ειδικότερα με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στην αγορά.

Δεν προχωράει του Γιαννούλη στην Μαρσέιγ

Μια από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον είναι η Μαρσέιγ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τον έχουν δει αρκετές φορές , αλλά μέχρι τώρα δεν είχαν αποφασίσει αν θα προχωρήσουν σε επίσημη πρόταση. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν τελικά θα κινηθούν για την απόκτηση του Μαζουακού που στο παρελθόν είχε αγωνιστεί με την φανέλα του Ολυμπιακού με μεγάλη επιτυχία. Σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, οι Μασσαλοί θέλουν να προσθέσουν στο ρόστερ τους, τον ποδοσφαιριστή της Γουέστ Χαμ, ενισχύοντας έτσι το αριστερό άκρο της άμυνας.

Έτσι οι Γάλλοι φέρεται πως εγκαταλείπουν την υπόθεση του Δημήτρη Γιαννούλη, για τον οποίο είχαν ακουστεί να ενδιαφέρονται έντονα, μαζί με τη Μονακό και τη Σεντ-Ετιέν. Για τον ακραίο οπισθοφύλακα του ΠΑΟΚ, ενδιαφέρον έχουν δείξει και από την Ιταλία, με τη Νάπολι και την Αταλάντα να «παίζουν» δυνατά. Μέσα στους «μνηστήρες» προστέθηκε και η Μπολόνια, η οποία ρώτησε για παραπάνω… πληροφορίες, χωρίς ωστόσο να καταθέτει κάποια επίσημη πρόταση. Το συμβόλαιο του έμπειρου αμυντικού με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται to καλοκαίρι του 2020.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments