Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Ανέβασε τους τόνους στην προπόνηση

Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Ανέβασε τους τόνους στην προπόνηση
Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Ο τραυματισμός του Ζοσέ Σα φέρνει ανακατατάξεις στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας.

Προπόνηση έκανε η ομάδα του Ολυμπιακού υπό τον Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος φαίνεται να «τσίτωσε» τους παίκτες του κατά τη διάρκειά της, χτες Σάββατο 1 Αυγούστου.

Ο πρώην επαγγελματίας και διεθνής Πορτογάλος ποδοσφαιριστής ανέβασε τους τόνους στην προπόνηση του Ολυμπιακού, όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή». Ο Πορτογάλος είτε είδε κάποια πράγματα που δεν του άρεσαν, καθώς η ομάδα είναι χωρίς παιχνίδια εδώ και δύο εβδομάδες, είτε απλώς ήθελε να τους έχει σε εγρήγορση όσο πλησιάζει το μεγάλο ματς με την Γουλβς στο «Μολινό» για τους «16» του Europa League, σύμφωνα με το sport-fm.

«Europa League ερχόμαστε!»!

Πάντως, ο Πορτογάλος τεχνικός που αγωνιζόταν ως αμυντικός μέσος, έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω των social media, με τη φωτογραφία να απεικονίζει τον ίδιο και τους παίκτες του κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ενώ η λεζάντα γράφει τα εξής: «Προετοιμαζόμαστε για την επόμενη μάχη μας. Europa League ερχόμαστε!».

Πώς διαμορφώνεται η ευρωπαϊκή λίστα μετά τον τραυματισμό του Ζοσέ Σα;

Και να σημειωθεί, πως όπως ήταν αναμενόμενο εξάλλου, ο τραυματισμός του Ζοσέ Σα φέρνει ανακατατάξεις στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού για το Europa League. Ο Πορτογάλος θα μείνει εκτός και από τη στιγμή που ο Αλέν θα προαχθεί σε βασικό και ο Τζολάκης (που είναι στην λίστα Β’) σε πρώτο αναπληρωματικό, η ομάδα κερδίζει μια διαθέσιμη θέση. Έτσι θα μπει στη λίστα ο Καφού και θα παραμείνουν οι Λοβέρα και Τοροσίδης, με λιγότερο πιθανό να μπει σε αυτή ο Μπρούνο.

Στον Ολυμπιακό μέχρι το 2022 ο Μαρτίνς

Η προπονητική καριέρα του Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε το 2006, και πρώτος του σύλλογος ήταν ΚΦ Ουνιάο ντε Λάμας. Άλλες ομάδες που έχει προπονήσει είναι η ΚΣ Μαρίτιμο, η Ρίο Άβε ΦΚ και η Βιτόρια Γκιμαράες. Μεγαλύτερες του επιτυχίες ως προπονητής είναι η παρουσία του στον τελικό του Σούπερ Καπ Πορτογαλίας με τη Ρίο Άβε το 2014 και στον τελικό Κυπέλλου Πορτογαλίας, το 2017, χωρίς όμως να κατακτήσει κανένα.

Η πορεία του στον Ολυμπιακό ξεκίνησε με ρεκόρ, αφού έγινε ο μοναδικός προπονητής που παρέμεινε αήττητος στα πέντε πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας. Στις 7 Μάιου 2020 υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2022.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments