Lifestyle

Σον Πεν: Παντρεύτηκε την κατά 31 χρόνια μικρότερή του Λέιλα Τζορτζ, κόρη σταρ του Χόλυγουντ

Σον Πεν: Παντρεύτηκε την κατά 31 χρόνια μικρότερή του Λέιλα Τζορτζ, κόρη σταρ του Χόλυγουντ
Σον Πεν: Νέος γάμος για τον οσκαρικό ηθοποιό, ο τρίτος κατά σειρά, αυτήν τη φορά με την κατά 31 χρόνια μικρότερή του Λέιλα Τζορτζ κορη του ηθοποιού Βίνσεντ ντ' Ονόφριο.

Ο δημοφιλής ηθοποιός του Χόλιγουντ παντρεύτηκε για τρίτη φορά. Η νέα του σύζυγος είναι η Αυστραλιανή ηθοποιός Λέιλα Τζορτζ, κόρη του σταρ της ταινίας «Jurassic World», Βίνσεντ ντ’ Ονόφριο και την χωρίζουν 31 χρόνια από τον 59χρονο πλέον Σον Πεν. Ο οσκαρικός ηθοποιός έχει απασχολήσει τη δημοσιότητα τόσο με τους γάμους του όσο και με τις σχέσεις του και συχνά έχει μπει στο στόχαστρο για επιθετική συμπεριφορά απέναντι στις συντρόφους του.

Ο πρώτος γάμος του Σον Πεν που μονωπολούσε τα πρωτοσέλιδα των ταμπλόιντ ήταν με την βασίλισσα της ποπ Μαντόνα. Στη συνέχεια παντρεύτηκε την Ρόμπιν Ράιτ, πρωταγωνίστρια του House of Cards με την οποία απέκτησε δύο παιδιά.

Πως αποκαλύφθηκε ο κρυφός γάμος του σταρ

Ο κρυφός γάμος του σταρ, σύμφωνα με δημοσίευμα του ethnos.gr που αντλεί πληροφορίες από τη Mirror, με την 28χρονη ηθοποιό αποκαλύφθηκε από την Irena Medavoy, τη σύζυγο του παραγωγού της ταινίας «Black Swan», Mike Medavoy, η οποία έκανε μια ανάρτηση με «συγχαρητήρια» στο ζευγάρι στα social media. Καμία δήλωση δεν έχει κάνει από την πλευρά του ο ηθοποιός και ακτιβιστής Σον Πεν, που είναι τελευταία απασχολημένος με την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Σον Πεν είναι βραβευμένος με δύο Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για τις ταινίες «Σκοτεινό Ποτάμι» και «Milk». Ο Πεν έδωσε το παρών στο Μαλιμπού στα δοκιμαστικά κορονοϊού που έκανε η οργάνωση CORE, της οποίας είναι ιδρυτής. Ο Σον Πεν μπήκε στο στόχαστρο των δημοσιογράφων και για τον δεσμό του με την Σαρλίζ Θερόν, ο οποίος είχε άδοξο τέλος.

Ο Σον Πεν στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Ο«σκληρός» του Χόλιγουντ Σον Πεν και ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός έκτακτης βοήθειας CORE (Community Organized Relief Effort) εργάστηκε για την οργάνωση δοκιμαστικών τεστ στο Λος Αντζελες, προκειμένου να βοηθήσει και αυτός στον αγώνα κατά του κορονοϊού.

Στο πλευρό του 59χρονου Αμερικανού ηθοποιού, σκηνοθέτη και ακτιβιστή είναι και ο 26χρονος γιος του, Χόπερ. Η μητέρα του Χόπερ, Ρόμπιν Ράιτ ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία με τον γιο της γράφοντας:

«Είμαι τόσο περήφανη για τον γιο μου, που εργάζεται σαν εθελοντής στους δύσκολους και τρομακτικούς καιρούς που ζούμε. Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους εκπληκτικούς γιατρούς, νοσηλευτές και εθελοντές για το έργο τους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments