Lifestyle

Τζένιφερ Λόρενς: Πούλησε το σπίτι της στη Νέα Υόρκη

Τζένιφερ Λόρενς: Πούλησε το σπίτι της στη Νέα Υόρκη
Τζένιφερ Λόρενς: Το αγόρασε το 2016 και έχει δύο ορόφους, τρία υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια και ένα wc.

Η ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς πούλησε τελικά το ρετιρέ της στο Upper East Side, ένα συγκρότημα που βρίσκεται στο Laurel και πωλήθηκε για περίπου 12 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις από τα αρχεία ιδιοκτησίας της πόλης, το ποσό είναι πολύ πιο κάτω από τα 15,6 εκατομμύρια δολάρια που πλήρωσε για να το αποκτήσει. Πάντως, η πώληση αναφέρθηκε αλλά δεν έχει ακόμη καταγραφεί, σύμφωνα με το StreetEasy, οπότε δεν είναι ακόμα γνωστό το ακριβές ποσό πώλησης.

Σημειώνεται πως το αστέρι των «Hunger Games» και «Silver Linings Playbook» αγόρασε το σπίτι, το 2016, το οποίο εκτείνεται σε δύο ορόφους και διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια και ένα wc. Για όσους δεν γνωρίζουν τη Χολιγουντιανή σταρ Τζένιφερ Λόρενς, πήρε τον πρώτο της μεγάλο ρόλο στη σειρά «The Bill Engvall Show» (2007 – 2009) του καναλιού TBS. Στη συνέχεια, εμφανίστηκε σε ανεξάρτητες ταινίες συμπεριλαμβανομένων των εξής: «Τα Σύνορα της Μοναξιάς» (The Burning Plain) και «Στην Καρδιά του Χειμώνα» (Winter’s Bone), για την οποία ήταν προτεινόμενη για Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα, Βραβείο Satellite και Βραβείο Σωματείου Ηθοποιών Καλύτερης Ηθοποιού.

Σε ηλικία 20 ετών, ήταν η δεύτερη νεότερη ηθοποιός όλων των εποχών προτεινόμενη για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, ενώ στα 22 έγινε η δεύτερη νεότερη νικήτρια της κατηγορίας. Είναι επίσης γνωστή για το ρόλο της ως Mystique στην ταινία του 2011 «X-Men: Η Πρώτη Γενιά» (X-Men: First Class). Το 2012, η Λόρενς έγινε ευρύτερα γνωστή πρωταγωνιστώντας ως η ηρωίδα Κάτνις Έβερντιν στην ταινία «Αγώνες Πείνας» (The Hunger Games), την κινηματογραφική προσαρμογή του ομώνυμου μυθιστορήματος της Σούζαν Κόλινς. Η ερμηνεία της στην ταινία έλαβε ιδιαίτερα θετικές κριτικές και της χάρισε τον τίτλο της καλύτερης εισπρακτικά ηρωίδας όλων των εποχών.

Μάλιστα, οι ερμηνείες της Λόρενς μέχρι σήμερα ώθησαν το περιοδικό Rolling Stone να την ονομάσει «η πιο ταλαντούχα νεαρή ηθοποιό στην Αμερική». Το 2012, πρωταγωνίστησε στην ταινία «Οδηγός Αισιοδοξίας» (Silver Linings Playbook) πλάι στους Μπράντλεϊ Κούπερ και Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Για την ερμηνεία της στην ταινία κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ηθοποιού – Κωμωδία ή Μιούζικαλ και έλαβε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, μεταξύ άλλων βραβείων, κάνοντας την τη νεότερη ηθοποιό που έχει προταθεί για δύο Όσκαρ όλων των εποχών και τη δεύτερη νεότερη νικήτρια της κατηγορίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments