Αθλητισμός

Μπόμπι Αλέν: Ήρεμος ο Γάλλος τερματοφύλακας μετά τον τραυματισμό του Σα

Μπόμπι Αλέν: Ήρεμος ο Γάλλος τερματοφύλακας μετά τον τραυματισμό του Σα
Μπόμπι Αλέν: Ξαφνικά έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών για τον Ολυμπιακό, μετά τον τραυματισμό του Σα. Ο Γάλλος τερματοφύλακας καλείται «να βγει μπροστά» στο κρίσιμο ματς με τη Γουλβς.

Ο Γάλλος τερματοφύλακας Μπόμπι Αλέν φαίνεται έτοιμος να αντεπεξέλθει στην πρόκληση, μετά τον τραυματισμό του Σα. Ευκαιρία για τον παίκτη του Ολυμπιακού να κάνει μια καλή εμφάνιση κερδίζοντας πόντους στην ομάδα αλλά και σίγουρα μια μεγάλη ευθύνη που ήρθε ξαφνικά.

Ο Γάλλος τερματοφύλακας θα κληθεί να σηκώσει το βάρος της υπεράσπισης της «ερυθρόλευκης» εστίας στην έδρα της αγγλικής ομάδας στην κρίσιμη αναμέτρηση για τους «16» του Europa League.

Οι Πειραιώτες επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις και όλοι έσπευσαν να ντοπάρουν ψυχολογικά τον 29χρονο γκολκίπερ, ο οποίος εμφανίστηκε ήρεμος και θεωρεί πως είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για εκείνον να αποδείξει την αξία του και κακώς το προηγούμενο διάστημα ήταν στη σκιά του Πορτογάλου πορτιέρο, σύμφωνα με το sport – fm.gr.

Θα δείξει αν ο Γάλλος τερματοφύλακας καταφέρει να αποδείξει την αξία του ή λυγίσει από το βάρος της ευθύνης.

Το χρονικό της «αλλαγής»

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στις 6 Αυγούστου στην Αγγλία τη Γουλβς, στον αγώνα ρεβάνς για τη φάση των «16» του Europa League, ωστόσο στην κρίσιμη αυτή αναμέτρηση η ομάδα θα πάει χωρίς τον Ζοσέ Σα.

Για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού υπάρχουν φόβοι για κάταγμα στο αριστερό του χέρι Ειδικότερα, όλα δείχνουν ο Ζοσέ Σα δεν θα είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι της 6ης Αυγούστου, με τον Μπομπί Αλέν να παίρνει τη θέση του κάτω από τα γκολπόστ στον αγώνα της Αγγλίας. Όλα ξεκίνησαν όταν ο βασικός τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων» τραυματίστηκε στη σημερινή προπόνηση και εκφράζονται φόβοι ότι ενδέχεται να έχει υποστεί κάταγμα στον καρπό.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Πορτογάλος γκολκίπερ θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Έτσι την εστία των Πειραιωτών στον αγώνα με τους «λύκους» στο Γουλβερχάμπτον θα πάρει ο Γάλλος Μπόμπι Αλέν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πορτογάλος τερματοφύλακας, Ζοσέ Σα, εντάχθηκε στον Ολυμπιακό στις 31 Αυγούστου του 2018 με ετήσιο δανεισμό. Παράλληλα, έγινε βασικός λίγο μετά την άφιξη του, ενώ την ομάδα προπονούσε ο συμπατριώτης του και πρώην προπονητής του στην Μαρίτιμο, Μαρτίνς. Στις 15 Μαΐου 2019, o Σα συμφώνησε για συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» 4 ετών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments