Αθλητισμός

Ολυμπιακός Γουλβς: «Ντέρμπι» ανάμεσα σε Μασούρα και Ραντζέλοβιτς

Ολυμπιακός Γουλβς: «Ντέρμπι» ανάμεσα σε Μασούρα και Ραντζέλοβιτς
Ολυμπιακός Γουλβς: Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει τον Ολυμπιακό για τη ρεβάνς με την αγγλική ομάδα και έχει έναν «ευχάριστο» πονοκέφαλο να αντιμετωπίσει.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται σε φουλ ρυθμούς εν όψει του μεγάλου ματς στην Αγγλία, απέναντι στη Γουλβς στο «Μολινό» για τη ρεβάνς της φάσης των «16» του Europa League. O Πέδρο Μαρτίνς επιχειρεί να προετοιμάσει τους παίκτες του έτσι ώστε να μην επηρεαστούν από τα όσα συνέβησαν στη σαββατιάτικη προπόνηση με τον Ζοσέ Σα και επικεντρώνεται στην τακτική που θα ακολουθήσουν οι «ερυθρόλευκοι» απέναντι στους «λύκους».

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται γκολ αφού το το 0-0 δεν φέρνει την πρόκριση. Όπως σημειώσει το «Φως» σε ρεπορτάζ για την προετοιμασία του Ολυμπιακού, ο Μαρτίνς έχει ρίξει μεγάλο βάρος στον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να βρει διαδρόμους η ομάδα του και να «τρυπήσει» την καλοστημένη άμυνα των «λύκων» με την τριάδα που χρησιμοποιεί πίσω ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Βαλμπουενά στο ένα «φτερό», στο άλλο;

Το μεγαλύτερο βάρος λοιπόν έχει πέσει πάνω στο ποιος θα περάσει στο ένα «φτερό» της επίθεσης, μιας και το άλλο φαίνεται ότι το έχει «καπαρώσει» ο Ματιέ Βαλμπουενά. Μετά το φιλικό με την Ομόνοια ένα είναι το βασικό ερώτημα για την «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα. Αυτό που αφορά την παρουσία του Γιώργου Μασούρα ή του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς στους πρώτους 11 του Μαρτίνς. Ένα δίλημμα που εξακολουθεί να υφίσταται, καθώς απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, οι δύο «ερυθρόλευκοι» άσοι πάνε για μία «μάχη» μέχρι… τέλους με βραβείο τη θέση τους στη βασική ενδεκάδα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Μαρτίνς μπορεί να αποκαλύψει στο 100% τα πλάνα του μέχρι και λίγη ώρα πριν από τη σέντρα. Ίσως να ετοιμάζει και κάποια έκπληξη που δεν περιμένουμε. Ποτέ δεν ξέρεις με τον Πορτογάλο τεχνικό. Οι περισσότερες πιθανότητες πάντως είναι να πάει με τη γνωστή 10άδα συν έναν εκ των Μασούρα ή Ραντζέλοβιτς στο 4-3-3 που θα παρατάξει και στο γήπεδο της Γουλβς, έχοντας στον πάγκο ως έξτρα λύσεις τους Φορτούνη και Αχμέντ Χασάν.

Ο Αλέν στη θέση του Σα

Ο Γάλλος τερματοφύλακας, Μπόμπι Αλέν θα κληθεί να σηκώσει το βάρος της υπεράσπισης της «ερυθρόλευκης» εστίας στην έδρα της αγγλικής ομάδας στην κρίσιμη αναμέτρηση για τους «16» του Europa League. Οι Πειραιώτες επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις και όλοι έσπευσαν να ντοπάρουν ψυχολογικά τον 29χρονο γκολκίπερ, ο οποίος εμφανίστηκε ήρεμος και θεωρεί πως είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για εκείνον να αποδείξει την αξία του και ότι κακώς το προηγούμενο διάστημα ήταν στη σκιά του Πορτογάλου πορτιέρε, σύμφωνα με τον Sport-fm.gr.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments