Αθλητισμός

Παναθηναϊκός ρόστερ: Παρελθόν θα αποτελέσουν εννιά ποδοσφαιριστές

Παναθηναϊκός ρόστερ: Παρελθόν θα αποτελέσουν εννιά ποδοσφαιριστές
Παναθηναϊκός ρόστερ: Ο Ντάνι Πογιάτος έχει πάρει πολλές αποφάσεις σε σχέση με το ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Ο Ντάνι Πογιάτος έχει αποκτήσει μια πρώτη εικόνα από το ρόστερ του Παναθηναϊκού αφού, όπως είχε σημειώσει και ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου της παρουσίασής του, είχε δει όλα τα ματς του «τριφυλλιού» στα play off της Super League.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του newspao.gr, «ο Πογιάτος έχει αποφασίσει, σύμφωνα με πληροφορίες, να “τελειώσει” εννέα παίκτες, που δεν υπολογίζει εν όψει της επόμενης σεζόν. Ειδικότερα, πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Κότσαρη, Αθανάσιο Δημήτρουλα, Δήμο Χατζάρα, Ούφε Μπεκ, Φαούστο Τιένθα, Γιοάν Μολό, Νίκο Βέργο, Χρήστο Σέχου και Κρις Κόναν. Όσον αφορά τον Σέχου ας κρατήσουμε μια σημείωση, καθώς Ρόκα και Πογιάτος τον πιστεύουν και ίσως δοθεί δανεικός».

Σε αυτούς τους παίκτες αναφέρεται το συγκεκριμένο σάιτ, ενώ για τον Κωνσταντίνο Κότσαρη είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες μέρες ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΟΦΗ, στην περίπτωση που μείνει ελεύθερος. Στο θέμα αναφερόταν το Sportime που έγραφε ότι: «Αρκετές είναι οι ομάδες της Super League 1 που κοιτούν παίκτες του Παναθηναϊκού. Πληροφορίες από την Κρήτη αναφέρουν πως ο ΟΦΗ είναι σε αυτούς που τσεκάρουν την περίπτωση του Κότσαρη. Έχουμε ενημερώσει πως ο 24χρονος δεν υπολογίζεται, αλλά δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν θα φύγει ως ελεύθερος ή θα παραχωρηθεί δανεικός. Στο παρελθόν έχει ακουστεί και το όνομα του Αθανασακόπουλου για τους «ασπρόμαυρους» χωρίς να υπάρχει κάτι προς το παρόν».

Τι θα γίνει με Σένκεφελντ

Ένα από τα ερωτήματα που απασχολούν το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού είναι τι θα γίνει με την ανανέωση του συμβολαίου του Μπαρτ Σένκεφελντ είναι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θέλουν να έχουν τον Ολλανδό και τα επόμενα χρόνια και με την νέα προσφορά που του έκαναν πιστεύουν ότι του δείχνουν και την εκτίμηση για όσα έχει προσφέρει μέχρι σήμερα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στα πρώτα παιχνίδια της περασμένης σεζόν, όταν και ο Σένκεφελντ δεν αγωνιζόταν, τα αμυντικά προβλήματα ήταν πολλά. Ο 28χρονος στόπερ μπήκε στην βασική ενδεκάδα δίνοντας ποιότητα και σιγουριά στην άμυνα. Μάλιστα οι «πράσινοι» τον είχαν ξεχωρίσει από την αρχή, αλλά τότε εκείνος ζητούσε 400 χιλιάδες ευρώ το χρόνο. Τελικά δεν βρήκε ομάδα να του τα δώσει και ήρθε στον Παναθηναϊκό με τα μισά χρήματα.

Το συμβόλαιο του παίκτη με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει ότι σε έξι μήνες θα είναι ελεύθερος να επιλέξει μόνος του τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι επιλογές είναι δυο. Ανανέωση συμβολαίου ή πώληση για να μη χαθεί ο παίκτης χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα. Οι άνθρωποι της ομάδας επιλέγουν την πρώτη επιλογή.

Από την πλευρά του ποδοσφαιριστή βγαίνει προς τα έξω πως από τη στιγμή που έδειξε την αξία του θα πρέπει να πάρει και μια καλή αύξηση για να υπογράψει. Την ίδια ώρα ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε εντολή στον Τσάβι Ρόκα να τελειώσει άμεσα την υπόθεση. Βέβαια το τεχνικός διευθυντής της ομάδας πρέπει να βάλει κάτω τα οικονομικά δεδομένα και να δει που θα δώσει τι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα κενά του ρόστερ είναι αρκετά και το μπάτζετ περιορισμένο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η διαφορά ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι περίπου 50 χιλιάδες ευρώ. Χαοτική δεν τη λες, αλλά στον Παναθηναϊκό μετράει κάθε ευρώ σε αυτή τη δύσκολη εποχή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments