Ελλάδα

Πτήσεις εξωτερικού: Αναστολή πτήσεων προς την Ελλάδα ανακοίνωσε η Cyprus Airways

Πτήσεις εξωτερικού: Αναστολή πτήσεων προς την Ελλάδα ανακοίνωσε η Cyprus Airways
Πτήσεις εξωτερικού: Με ανακοίνωσή της η εταιρεία ενημέρωσε για αναστολή πτήσεων προς την Ελλάδα. Δείτε για ποια αεροδρόμια.

Οι Κυπριακές Αερογραμμές (Cyprus Airways) ανακοίνωσαν την αναστολή των πτήσεων προς Θεσσαλονίκη και Σκιάθο από τις 18 Αυγούστου και τη μείωση της συχνότητας των πτήσεων προς Αθήνα και Ηράκλειο. Η εταιρεία έχει προχωρήσει σε σχετική ανάρτηση στους επίσημους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η εταιρεία της Κύπρου ανακοίνωσε την απόφασή της, έπειτα από εκείνη του υπουργείου Υγείας της χώρας να κατατάξει την Ελλάδα στην Κατηγορία Β’ από τις 6 Αυγούστου, σημειώνοντας πως οι επιβάτες που επηρεάζονται, θα ενημερωθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η ανακοίνωση της Cyprus Airways

«Η Cyprus Airways ανακοινώνει την αναστολή των πτήσεων προς Θεσσαλονίκη και Σκιάθο από τις 18 Αυγούστου και μείωση των συχνοτήτων των πτήσεων προς Αθήνα και Ηράκλειο, μετά τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυπριακή κυβέρνηση για την πρόληψη της εξάπλωσης του ιού COVID-19 και μετακίνηση της Ελλάδας από την κατηγορία Α στην κατηγορία Β.

Όλοι οι επιβαίνοντες θα ενημερωθούν για τις ακυρωμένες πτήσεις τους μέσω email. Οι πελάτες που έκλεισαν τα εισιτήριά τους απευθείας με την Cyprus Airways μπορούν να ελέγξουν επιλογές για τις αλλαγές στις ταξιδιωτικές τους ρυθμίσεις στην ιστοσελίδα μας cyprusairways.com, χρησιμοποιώντας τη σελίδα Manage M. Οι πελάτες που έκλεισαν τα εισιτήρια μέσω του ταξιδιωτικού τους οργανισμού θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το πρακτορείο τους για τέτοιες αλλαγές.

Η Cyprus Airways παρακολουθεί στενά την κατάσταση και ακολουθεί τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ασφάλειας της Αεροπορίας (EASA) για το σημαντικό αυτό ζήτημα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.cyprusairways.com ή στείλτε email στο [email protected]», αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία.

Θετικός στον κορωνοϊό στρατιώτης της Εθνικής Φρουράς

Εν τω μεταξύ, συναγερμός σήμανε στην Εθνική Φρουρά της Κύπρου αφού θετικός στον κορωνοϊό εντοπίστηκε στρατιώτης που υπηρετεί σε φυλάκιο στη Λευκωσία. Το αποτέλεσμα επήλθε μετά από προεγχειρητικό έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε ο στρατιώτης, από τον οποίον, μεταξύ άλλων, απαιτήθηκε και διενέργεια τεστ για κορωνοϊό. Όσοι στρατιώτες βρίσκονταν εντός του φυλακίου τέθηκαν σε καραντίνα, ενώ οι υπόλοιποι που ήταν εξοδούχοι, παρέμειναν στα σπίτια τους και τέθηκαν σε περιορισμό.

Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς, τα κρούσματα στην Κύπρο έχουν φτάσει τα 1.510 και οι νεκροί τους 19.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments