Αθλητισμός

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος Απόλλων Λεμεσού: Οδεύει προς Κύπρο ο έμπειρος εξτρέμ

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος Απόλλων Λεμεσού: Οδεύει προς Κύπρο ο έμπειρος εξτρέμ
Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος Απόλλων Λεμεσού: Ο έμπειρος εξτρέμ έχει ήδη στα χέρια του πρόταση από την ομάδα της Κύπρου.

Πριν από περίπου δυο χρόνια ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πήρε την απόφαση να αφήσει την ΑΕΚ που μόλις είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα για να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Μάλιστα ο έμπειρος εξτρέμ δεν έκρυψε ότι αυτό ήταν ένα όνειρο ζωής καθώς από μικρός ήταν οπαδός των “ερυθρόλευκων”. Τα πράγματα ξεκίνησαν ιδανικά για τον Λάζαρο που έγινε βασικός και με τα γκολ του βοήθησε τον Ολυμπιακό να μπει στους ομίλους του Europa League. Ωστόσο η συνέχεια της καριέρας του στον Πειραιά δεν ήταν ανάλογη.

Ο χρόνος συμμετοχής του άρχισε να μειώνεται όσο περνούσε ο καιρός. Το χειρότερο όμως έγινε στο ντέρμπι με την πρώην του ομάδα. Ο Λάζαρος είδε το πόδι του να μένει κολλημένο στο έδαφος και όλοι στο γήπεδο είχαν παγώσει. Τελικά οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο διεθνής εξτρέμ είχε υποστεί ρήξη χιαστών με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μείνει εκτός δράσεις για τουλάχιστον έξι μήνες. Φυσικά έχασε το υπόλοιπο εκείνης της σεζόν με αποτέλεσμα να μείνει αρκετά πίσω στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς.

Φουλάρει για Κύπρο ο Λάζαρος

Τη φετινή σεζόν ο Λάζαρος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση. Ωστόσο λίγες εβδομάδες αργότερα τραυματίστηκε και πάλι με αποτέλεσμα να μπει ξανά στα πιτς. Κάπως έτσι το χαμένο έδαφος που είχε να καλύψει ήταν μεγάλο και όλα συνηγορούσαν ότι η καριέρα του στο λιμάνι θα τελειώσει σύντομα. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται φέτος το καλοκαίρι και δεν φάνηκε να υπάρχει πρόθεση να συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Πριν λίγες ημέρες έμεινε και τυπικά ελεύθερος και στα 34 του ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στην Ελλάδα δύσκολα κάποια ομάδα θα μπορούσε να τον αποκτήσει με δεδομένο το παρελθόν του σε άλλους συλλόγους.Την ίδια στιγμή είδε ότι η αγορά του εξωτερικού είναι κλειστή και έτσι έστρεψε την προσοχή του στην Κύπρο. Εκεί όντως υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα Κυπριακά ΜΜΕ ο Απόλλων Λεμεσού φαντάζει το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Λάζαρου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο έμπειρος εξτρέμ έχει ήδη στα χέρια του μια πρόταση από την ομάδα της Κύπρου και αναμένεται να δώσει σύντομα την απάντησή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments