Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η λίστα για τον αγώνα με την Γουλβς

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η λίστα για τον αγώνα με την Γουλβς
Ολυμπιακός: Έτοιμη η λίστα για την ρεβάνς με την Γουλβς στη φάση των 16 του Europa League. Οι Καφού και Χασάν θα βρίσκονται στα πλάνα του Μαρτίνς.

Έτοιμη η λίστα για τη ραβάνς του Ολυμπιακού με την Γουλβς στη φάση των 16 του Europa League. Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του είναι στην τελική ευθεία για τον αγώνα από τον οποίο κρίνεται το μέλλον των ερυθρολεύκων στη διοργάνωση.

Εκτός λίστας είναι ο Σουντανί που προέρχεται από τραυματισμό και ο Μπρούνο.

Οι δυο θέσεις που ήταν κενές καλύφθηκαν από τον Χασάν, που είναι πάντα η πρώτη εναλλακτική για την επίθεση αμέσως μετά τον Ελ Αραμπί και τον Καφού που έρχεται συνήθως από τον πάγκο για τους «ερυθρόλευκους».

Από εκεί και πέρα, εντός λίστας είναι κανονικά και ο Ζοσέ Σα παρότι τραυματίστηκε και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στη ρεβάνς της Πέμπτης με αντίπαλο τη Γουλβς στην Αγγλία. Στις επιλογές του Μαρτίνς είναι και οι Βασίλης Τοροσίδης και Μαξ Λοβέρα, για τους οποίους υπήρχαν κάποιες αμφιβολίες, ενώ στην αποστολή που θα αναχωρήσει αύριο για την Αγγλία θα είναι και τέσσερις νεαροί από τη λίστα Β

Συγκεκριμένα

Λίστα Α

Αλέν, Μπα, Γκασπάρ, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σισέ, Καφού, Γκιλιέρμε, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Λοβέρα, Σα, Μασούρας, Χασάν, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Βαλμπουενά.

Λίστα Β

Φέκκας, Καραργύρης, Λιάτσος, Μαρτίνης, Νικόλης, Σουρλής, Τζολάκης, Ξενιτίδης.

Με 4 – 4- 3 ο Μαρτίνς

Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν τη δεύτερη μάχη τους με αντίπαλο την Γουλβς. Το πρώτο παιχνίδι στην Αθήνα τελείωσε 1-1 που ναι μεν δίνει προβάδισμα στην Αγγλική ομάδα αλλά αφήνει τα πάντα ανοιχτά. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μετά από τόσο μεγάλο διάστημα απουσίας όλα είναι πιθανά. Οι άνθρωποι της ομάδας ετοιμάζονται όλο αυτό το διάστημα για αυτό το παιχνίδι. Οι παίκτες, αλλά και η διοίκηση της ομάδας έχουν τονίσει ότι θα ήθελαν να προχωρήσουν μακριά.

Σχετικά με τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς τα πράγματα είναι ξεκάθαρα ειδικότερα για τον σχηματισμό που θα επιλέξει. Ο Πορτογάλος προπονητής των «ερυθρολεύκων» θα παρατάξει την ομάδα με 4-3-3, έχοντας ως μοναδικό δίλημμα το «Μασούρας ή Ραντζέλοβιτς» για το δεξί άκρο της επίθεσης.

Ο Μαρτίνς ποντάρει πολλά στην τριάδα των χαφ με τους Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη και Καμαρά, ενώ περιμένει από τους ακραίους επιθετικούς να δίνουν βοήθειες σε Ομάρ και Τσιμίκα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments