Lifestyle

Αdele κιλά: Πιο αδύνατη από ποτέ η κορυφαία τραγουδίστρια

Αdele κιλά: Πιο αδύνατη από ποτέ η κορυφαία τραγουδίστρια
Αdele κιλά: Η νέα φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, επιβεβαιώνει γι’ ακόμα μια φορά την τεράστια αλλαγή στο σώμα της.

Από τις αρχές του 2020 αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός της τεράστιας αλλαγής της Adele. Η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε να αλλάξει ριζικά τις συνήθειές της και να χάσει 45 ολόκληρα κιλά, απόφαση που την έκανε αγνώριστη και άφησε τους fans της σε όλο τον πλανήτη να μείνουν με το στόμα ανοιχτό.

Μετά το χωρισμό της από τον Simon Konecki ύστερα από τρία χρόνια γάμου και την απόκτηση ενός παιδιού, η Adele θέλησε να χάσει πολλά κιλά και να γίνει ένας άλλος άνθρωπος. Η νέα φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, επιβεβαιώνει γι’ ακόμα μια φορά αυτή την αλλαγή, αφού η ίδια δείχνει πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Φορώντας ένα μαύρο κολάν, ένα στενό μπλουζάκι και έχοντας τα μαλλιά της μπούκλες η ίδια ποζάρει κάτω από μια τηλεόραση που παίζει το video clip της Beyonce για το νέο της τραγούδι «Already» και σχολιάζει: «Ευχαριστώ βασίλισσα που μας κάνεις πάντα να νιώθουμε τόσο αγαπητοί μέσα από την τέχνη σου».

Δες τη φωτογραφία:

Ποια είναι η Adele:

Η Αντέλ Λώρι Μπλου Άντκινς , γνωστή με το καλλιτεχνικό της όνομα Adele, είναι Αγγλίδα τραγουδίστρια, στιχουργός και συνθέτης. Από την έναρξη της πορείας της πολλοί δημοσιογράφοι της έχουν δώσει την ονομασία “Βασίλισσα της Σκηνής”, καθώς έχει λάβει και τον τίτλο “Βασίλισσα της Σόουλ” και “Πριγκίπισσα της Βρετανικής Σόουλ”. Συμπεριλήφθηκε στη λίστα “Πρόσωπα με τη Μεγαλύτερη Επιρροή Παγκοσμίως” που εξέδωσε το περιοδικό Time για το έτος 2012.

Η πρώτη επιτυχία

Την Αντέλ είχε προσεγγίσει η σημερινή δισκογραφική της εταιρεία όταν φίλοι της είχαν ανεβάσει υλικό της στον ιστότοπο Myspace. Το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο 19 έγινε τέσσερις φορές πλατινένιο στη Βρετανία. Το δεύτερο της άλμπουμ 21, που κυκλοφόρησε το 2011, έγινε 14 φορές πλατινένιο στη Βρετανία και έσπασε το ρεκόρ παραμονής στην πρώτη θέση των αμερικάνικων τσαρτς, σε σχέση με τις υπόλοιπες κυκλοφορίες, την τελευταία εικοσαετία.

Είναι η μοναδική καλλιτέχνης που κατέχει πωλήσεις πάνω από 3 εκατομμύρια μέσα σε ένα μόνο χρόνο, στη Βρετανία, ενώ έγινε η πρώτη εν ζωή καλλιτέχνης που έσπασε το ρεκόρ των Μπητλς, από το 1964, έχοντας ταυτόχρονα πρωτιά σε άλμπουμ (21) και τις δύο πρώτες θέσεις στα σινγκλ (Rolling in the Deep και Someone Like You). Το 21 έχει την μεγαλύτερη παραμονή στην ιστορία των βρετανικών charts από δίσκο γυναίκας καλλιτέχνη. Οι πωλήσεις του 21 μέχρι το τέλος του 2011, το έκαναν το μεγαλύτερο σε πωλήσεις Άλμπουμ του 21ου αιώνα στη Βρετανία.

Με την κυκλοφορία του Set Fire To The Rain έγινε η πρώτη ερμηνεύτρια που κατάφερε να έχει τρεις συνεχόμενες πρωτιές στα Αμερικάνικα τσαρτς.

Με μόλις τρεις δίσκους στο ενεργητικό της, η Αντέλ έχει κερδίσει δεκαπέντε συνολικά βραβεία Γκράμμυ (τα έξι το 2012, φτάνοντας το ρεκόρ της Μπιγιονσέ και κερδίζοντας όλα τα βραβεία σε όλες τις κατηγορίες που ήταν υποψήφια μέσα σε ένα βράδυ). Τα τραγούδια της είναι γραμμένα από την ίδια και, όπως, έχει δηλώσει, συνήθως, προέρχονται από ερωτικές απογοητεύσεις. Το τραγούδι Someone Like You, γραμμένο για μια χαμένη της αγάπη, βρέθηκε στην κορυφή των τσαρτς σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες (συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας) και κέρδισε Γκράμμυ καλύτερης σόλο ερμηνείας. Η μεγαλύτερη της επιτυχία επί αμερικάνικου εδάφους θεωρείται το Rolling In The Deep, το οποίο ήταν το καλύτερο σε πωλήσεις σινγκλ στις Ηνωμένες Πολιτείες για το 2011, παραμένοντας στη κορυφή του Billboard για επτά εβδομάδες.

Tο σοβαρό πρόβλημα υγείας

Στο τέλος του 2011 η Αντέλ αντιμετώπισε προβλήματα αιμορραγίας στις φωνητικές της χορδές, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η προγραμματισμένη της περιοδεία. Η πορεία της υγείας της, συνέχισε να την ταλαιπωρεί, μέχρι που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Το Φεβρουάριο του 2012, επέστρεψε στα μουσικά δρώμενα ερμηνεύοντας ζωντανά στην τελετή των βραβείων Γκράμμυ, στο Λος Άντζελες και αργότερα στα Brit Awards στο Λονδίνο, τα οποία ένα χρόνο πριν (2011) έδωσαν μεγάλη ώθηση στη καριέρα της, όπου έκλαψε τραγουδώντας το Someone Like You στην O2arena.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments