Αθλητισμός

Ολυμπιακός αεροδρόμιο: Αναχωρούν οι παίκτες για τη ρεβάνς με την Γουλβς

Ολυμπιακός αεροδρόμιο: Αναχωρούν οι παίκτες για τη ρεβάνς με την Γουλβς
Ολυμπιακός αεροδρόμιο: Αναχώρησαν οι παίκτες της ομάδας για την Αγγλία προκειμένου να αναμετρηθούν με την Γουλβς στον κρίσιμο αγώνα για το μέλλον των ερυθρολεύκων στην Europa League.

Οι Πειραιώτες αναχώρησαν το πρωί της Τετάρτης (5/8) από το «Ελ. Βενιζέλος», στις 10:00 για το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ. Από εκεί οδικώς για το Γουλβερχάμπτον, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (6/8) με την Γουλβς για τον επαναληπτικό των «16» του Europa League.

Η αποστολή έδωσε το «παρών» στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών από νωρίς, ούτως ώστε να περάσουν όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες λόγω των μέτρων που υπάρχουν για την πανδημία του κορονοϊού. Όλοι οι έλεγχοι προχώρησαν κανονικά και η αποστολή του Ολυμπιακού επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει πάρει μαζί του όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην λίστα της UEFA, εκτός του Ζοσέ Σα, που είναι τραυματίας. Συγκεκριμένα, στην αποστολή βρίσκονται οι: Αλέν, Μπα, Μπουχαλάκης, Καφού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Γκασπάρ, Γκιγέρμε, Χασάν, Καραργύρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μαρτίνης, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σεμέδο, Σουρλής, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Τζολάκης, Βαλμπουενά και Ξενιτίδης.

Τα σχέδια του Μαρτίνς για το παιχνίδι

Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν τη δεύτερη μάχη τους με αντίπαλο την Γουλβς. Το πρώτο παιχνίδι στην Αθήνα τελείωσε 1-1 που ναι μεν δίνει προβάδισμα στην Αγγλική ομάδα αλλά αφήνει τα πάντα ανοιχτά. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μετά από τόσο μεγάλο διάστημα απουσίας όλα είναι πιθανά. Οι άνθρωποι της ομάδας ετοιμάζονται όλο αυτό το διάστημα για αυτό το παιχνίδι. Οι παίκτες, αλλά και η διοίκηση της ομάδας έχουν τονίσει ότι θα ήθελαν να προχωρήσουν μακριά.

Σχετικά με τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς τα πράγματα είναι ξεκάθαρα ειδικότερα για τον σχηματισμό που θα επιλέξει. Ο Πορτογάλος προπονητής των «ερυθρολεύκων» θα παρατάξει την ομάδα με 4-3-3, έχοντας ως μοναδικό δίλημμα το «Μασούρας ή Ραντζέλοβιτς» για το δεξί άκρο της επίθεσης.

Ο Μαρτίνς μπορεί να αποκαλύψει στο 100% τα πλάνα του μέχρι και λίγη ώρα πριν από τη σέντρα. Ίσως να ετοιμάζει και κάποια έκπληξη που δεν περιμένουμε. Ποτέ δεν ξέρεις με τον Πορτογάλο τεχνικό. Οι περισσότερες πιθανότητες πάντως είναι να πάει με τη γνωστή 10άδα συν έναν εκ των Μασούρα ή Ραντζέλοβιτς στο 4-3-3 που θα παρατάξει και στο γήπεδο της Γουλβς, έχοντας στον πάγκο ως έξτρα λύσεις τους Φορτούνη και Αχμέντ Χασάν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments