Διεθνή

Ατύχημα ποδηλατικός γύρος Πολωνίας: Σε κώμα 23χρονος πρωταθλητής

Ατύχημα ποδηλατικός γύρος Πολωνίας: Σε κώμα 23χρονος πρωταθλητής
Ατύχημα ποδηλατικός γύρος Πολωνίας: Πολύ άσχημα είναι τα νέα που έρχονται από την ποδηλασία, καθώς 23χρονος έπεσε σε κώμα μετά από σοβαρό ατύχημα.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο ποδηλατικός γύρος της Πολωνίας «σημαδεύεται» από ένα σοβαρό ατύχημα. Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, σε κώμα είναι ο νεαρός πρωταθλητής Φάμπιο Γιάκομπσεν μετά από σοκαριστικό ατύχημα με το ποδήλατό του.

Όλα συνέβησαν όταν ο άτυχος Φάμπιο Γιάκομπσεν προσπάθησε να πάρει τη νίκη στο πρώτο Ετάπ, σπριντάροντας με τον Ντίλαν Χρούνεβεγκεν, ο οποίος είχε το προβάδισμα εκείνη τη στιγμή. Ο 23χρονος πρωταθλητής προσπάθησε να τον προσπεράσει από την εσωτερική, αλλά ο Χρούνεβεγκεν – στην προσπάθεια του να υπερασπιστεί τη θέση του – τον έσπρωξε προς τα δεξιά και τον πέταξε πάνω στις προστατευτικές μπάρες, οι οποίες έσπασαν, με αποτέλεσμα ο Γιάκομπσεν να πέσει πάνω σε θεατές και φωτορεπόρτερ που βρισκόντουσαν στο σημείο. Ο άτυχος αθλητής χτύπησε σοβαρά και είναι σε κώμα.

Ακολούθησε χάος στον τερματισμό, μιας κι ακολουθούσαν από πίσω κι άλλοι ποδηλάτες, οι οποίοι έπεφταν ο ένας πίσω από τον άλλον εξαιτίας της ταχύτητας που είχαν ήδη αναπτύξει. Να σημειωθεί ότι ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας του Γιάκομπσεν έκανε μήνυση στον Χρούνεβεγκεν για την κίνηση του να σπρώξει τον 23χρονο πρωταθλητή.

Δείτε τα σοκαριστικά βίντεο από το Twitter

Τι είχε συμβεί πέρυσι

Στην περσινή διοργάνωση στο τρίτο Ετάπ, έπειτα από πτώση, σκοτώθηκε ο 22χρονος Βέλγος Μπιέργκ Λάμπρεχτ. Για να τιμήσουν τη μνήμη του, όρισαν ως ημέρα έναρξης την 5η Αυγούστου που έχασε τη ζωή του. Το θλιβερό είναι ότι ξανά στην ίδια ημερομηνία ένα χρόνο μετά, στις 5 Αυγούστου του 2020, είναι σε κίνδυνο η ζωή του Γιάκομπσεν, έπειτα από το σοκαριστικό ατύχημα που σημειώθηκε στον ίδιο ποδηλατικό Γύρο στην Πολωνία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments