Lifestyle

Μέγκαν Μαρκλ γενέθλια: Της ευχήθηκε η βασιλική οικογένεια μέσω Twitter

Μέγκαν Μαρκλ γενέθλια: Της ευχήθηκε η βασιλική οικογένεια μέσω Twitter
Μέγκαν Μαρκλ γενέθλια: Η Δούκισσα του Σάσεξ γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια μακριά από τη βασιλική οικογένεια, μετά τη μετεγκατάστασή της στον Καναδά.

Γενέθλια είχε την Τρίτη 4 Αυγούστου η Μέγκαν Μαρκλ, Δούκισσα του Σάσεξ, η οποία έγινε 39 ετών.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λος Άντζελες. Μετά την αποφοίτησή της από το Northwestern University, από όπου πήρε πτυχίο στο θέατρο και τις διεθνείς σχέσεις το 2003, έπαιξε μικρούς ρόλους σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές των Ηνωμένων Πολιτειών. Από το 2011 έως το 2018, ενσάρκωσε τη Ρέιτσελ Ζέιν στη δραματική σειρά «Suits», στην οποία συμμετείχε για εφτά σεζόν.

Στον κινηματογράφο έγινε γνωστή μέσω της συμμετοχής της σε ταινίες όπως το «Remember Me» και το «Horrible Bosses». Όμως, όταν ανακοίνωσε τη σχέση της με τον Πρίγκιπα Χάρι, Δούκα του Σάσεξ, αποκάλυψε επίσης ότι αφήνει την υποκριτική της καριέρα καθώς και την ανθρωπιστική της εργασία. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 19 Μαΐου 2018 και η Μέγκαν έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τον Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν – Ουίνδσορ, στις 6 Μαΐου του 2019.

Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια ευχήθηκε στη Μέγκαν Μαρκλ

Μάλιστα, παρά τις ταραγμένες- σύμφωνα με τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά- σχέσεις με το Παλάτι της Αγγλίας, η βασιλική οικογένεια ευχήθηκε χρόνια πολλά στη σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι, μέσω Twitter, σε ένδειξη καλών προθέσεων έπειτα από μια δύσκολη χρονιά για τις σχέσεις τους που κορυφώθηκε με την εγκατάσταση του ζεύγους στις ΗΠΑ.

Ο επίσημος λογαριασμός των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ στοTwitter, ο οποίος ενημερώνει το κοινό για τις δραστηριότητες της βασίλισσας Ελισάβετ και άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας, ανέβασε μια φωτογραφία του 2018 της βασίλισσας με τη Μέγκαν. Ο πατέρας του Χάρι, ο πρίγκιπας Κάρολος και ο μεγαλύτερος αδελφός του, ο Ουίλιαμ, επίσης ανέβασαν μηνύματα για να της ευχηθούν.

Θυμίζουμε πως η Μέγκαν και ο Χάρι εγκαταστάθηκαν στο Λος Άντζελες με το μωρό τους, τον Άρτσι, νωρίτερα μέσα στον χρόνο αφού αποποιήθηκαν τα επίσημα βασιλικά τους καθήκοντα έπειτα από διαφωνίες που είχαν με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας και υπό την πίεση που τους ασκούσε η προβολή από τα μέσα ενημέρωσης. Ο 35χρονος Χάρι έχει παραδεχτεί ότι με τον αδελφό του Ουίλιαμ έχουν έρθει σε ρήξη, ενώ η Μέγκαν ένιωθε «απροστάτευτη» από τη βασιλική οικογένεια όταν ήταν έγκυος, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα τα οποία οι δικηγόροι της κατέθεσαν στο δικαστήριο στο πλαίσιο της αγωγής που έχουν υποβάλει εναντίον μιας ταπλόιντ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments