Αθλητισμός

Europa League αποτελέσματα: Στους «8» πέρασαν Γιουνάιτεντ, Ίντερ, Κοπεγχάγη και Σαχτάρ

Europa League αποτελέσματα: Στους «8» πέρασαν Γιουνάιτεντ, Ίντερ, Κοπεγχάγη και Σαχτάρ
Europa League αποτελέσματα: Οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ίντερ, Κοπεγχάγη και Σαχτάρ πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους στους «8» της διοργάνωσης.

Η επανέναρξη των αγώνων για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι γεγονός. Την πρόκρισή τους στους προημιτελικούς αγώνες του Europa League πανηγυρίζουν οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ίντερ, Κοπεγχάγη και Σαχτάρ. Τα υπόλοιπα ματς της φάσης των «16» θα γίνουν την Πέμπτη 6 Αυγούστου.

Μπορεί στο πρώτο ματς στην Κωνσταντινούπολη η Κοπεγχάγη να είχε γνωρίσει την ήττα (1-0) με το πέναλτι του Βίστσα στο 88ο λεπτό, αλλά στο «Τέλια Πάρκεν» δεν συνάντησε αντίσταση από την πρωταθλήτρια Τουρκίας, Μπασάκσεχιρ.

Η ομάδα του Κάρλος Ζέκα νίκησε 3-0 την τουρκική ομάδα, ανέτρεψε το σκορ του πρώτου αγώνα και περιμένει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Final-8 που θα διεξαχθεί στα γερμανικά γήπεδα. Η Γιουνάιτεντ από τη δική μεριά απέκλεισε με συνολικό σκορ 7-1 τη ΛΑΣΚ Λιντς. Νίκησε με 2-1, ενώ στο πρώτο ματς είχε κερδίσει με 5-0.

Η Σαχτάρ είχε ήδη προίκα τη νίκη στη Γερμανία επί της Βόλφσμπουργκ. Αν και το ματς πήγαινε για 0-0, η εξέλιξη ήταν εντελώς διαφορετική στο τέλος. Η ομάδα του Ντόνετσκ τελικά νίκησε 3-0 στο Ολιμπίσκι τους «λύκους» και πέρασε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Ίντερ επικράτησε της Χετάφε με 2-0 και προκρίθηκε στους «8» της διοργάνωσης στο μοναδικό ματς που ήταν μονό για την Τετάρτη. Την Πέμπτη 6 Αυγούστου ακολουθούν:

  • Λεβερκούζεν – Ρέιντζερς (19:55) 3-1 το πρώτο ματς
  • Σεβίλλη – Ρόμα (19:55 – μονός αγώνας)
  • Βασιλεία – Άϊντραχτ (22:00) 3-0 το πρώτο ματς
  • Γουλβς – Ολυμπιακός (22:00) 1-1 το πρώτο ματς

Τα ζευγάρια των «8»

Σαχτάρ – Βασιλεία ή Άϊντραχτ Φρανκφούρτης

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κοπεγχάγη

Ίντερ – Λεβερκούζεν ή Ρέιντζερς

Γουλβς ή Ολυμπιακός – Ρόμα ή Σεβίλλη

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments