Αθλητισμός

Γιώργος Δώνης Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ετοιμάζεται για Ισραήλ ο Έλληνας τεχνικός

Γιώργος Δώνης Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ετοιμάζεται για Ισραήλ ο Έλληνας τεχνικός
Γιώργος Δώνης Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ο Έλληνας τεχνικός είναι έτοιμος να συμφωνήσει με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Μετά την περιπέτεια του στα Εμιράτα, ο Γιώργος Δώνης πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα πριν από δυο χρόνια. Ο έμπειρος τεχνικός ήταν ο άνθρωπος που βγήκε μπροστά για να βοηθήσει τον σύλλογο σε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι που ανέλαβε τον Παναθηναϊκό που δεν είχε λάβει αδειοδότηση και θα έπρεπε να στηριχθεί κυρίως σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ο Δώνης τα κατάφερε περίφημα καθώς η ομάδα έδειξε καλό πρόσωπο και φυσικά δεν μπήκε σε περιπέτειες.

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με τον Δώνη να είναι θεωρητικά σε άνετη θέση. Η ομάδα ενισχύθηκε και οι προσδοκίες είχαν ανέβει. Ωστόσο η χρονιά αποδείχθηκε δύσκολη για τον έμπειρο τεχνικό. Μάλιστα, στο δεύτερο μισό της σεζόν το “τρένο” ήρθε σε ρήξη με τη διοίκηση. Σε δυο περιπτώσεις μέσα στη χρονιά φάνταζε σχεδόν βέβαιο ότι θα αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο. Τελικά έμεινε μέχρι το φινάλε παρά το γεγονός ότι γνώριζε ότι θα αντικατασταθεί από τον Ντάνι Πογιάτος.

Έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μετά την επιστροφή στη δράση ο Γιώργος Δώνης θεωρούσε σημαντικό για τον Παναθηναϊκό να παρουσιάσει αξιοπρεπές πρόσωπο. Εκτός από το γόητρο της ομάδας παιζόταν και το δικό του μέλλον. Ο Έλληνας τεχνικός ήταν αναγκασμένος να κοιτάξει την επόμενη μέρα για το μέλλον του. Δύσκολα κάποια Ελληνική ομάδα θα μπορούσε να προσεγγίσει τον Γιώργο Δώνη οπότε η επιλογή του εξωτερικού είναι μονόδρομος. Η πλευρά του Γιώργου Δώνη έκανε επαφές με κάποιες ομάδες στο εξωτερικό, αλλά δεν βρήκε πολλές πόρτες ανοιχτές. Ωστόσο υπάρχει μια προοπτική που δεν αφήνει καθόλου ασυγκίνητο τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού.

Εκείνο που προκύπτει τις τελευταίες ημέρες είναι πως ο 51 ετών είναι κοντά σε συμφωνία με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, μετά την αποχώρηση του Βλάνταν Ίβιτς που ψάχνεται για την αγγλική Τσάμπιονσιπ. Οι Ισραηλινοί φαίνεται πως εκτίμησαν το έργο του στον Παναθηναϊκό και θέλουν ανάλογη δουλειά από εκείνον και στη δική τους ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Δώνης προπόνησε στο εξωτερικό για τρία χρόνια και έκατσε στον πάγκο της Αλ Σαρτζά και του ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments