Αθλητισμός

Κώστας Σταφυλίδης ΠΑΟΚ: Πιθανή η επιστροφή του στην Τούμπα

Κώστας Σταφυλίδης ΠΑΟΚ: Πιθανή η επιστροφή του στην Τούμπα
Κώστας Σταφυλίδης ΠΑΟΚ: Πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να δούμε ξανά τον Έλληνα φουλ μπακ με την "ασπρόμαυρη" φανέλα.

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουν βγει από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ είναι χωρίς αμφιβολία ο Κώστας Σταφυλίδης.  Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η χώρα μας δεν έχει παράδοση στο να βγάζει ακραίους μπακ με τόση ποιότητα στο επιθετικό κομμάτι. Αυτό ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά που τον έκαναν να ξεχωρίσει και να γίνει σύντομα βασικός με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Οι εμφανίσεις του εκείνη την εποχή ήταν τόσο καλές που αρκετές ομάδες από το εξωτερικό ήρθαν στη χώρα μας για να τον παρακολουθήσουν.

Τελικά η Μπάγερ Λεβερκούζεν ήταν αυτή που κατέθεσε την καλύτερη πρόταση και τον έκανε δικό της. Ωστόσο η καριέρα του στην Γερμανική ομάδα δεν εξελίχθηκε όπως την είχε φανταστεί. Αρχικά παρέμεινε ένα χρόνο στον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού, ενώ στη συνέχεια παραχωρήθηκε με την ίδια μορφή και στην Φούλαμ. Μπορεί λοιπόν να μη πήρε το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στις “ασπιρίνες”, αλλά πήρε σημαντικές εμπειρίες από την παρουσία του στα Ευρωπαϊκά γήπεδα.

Οι φήμες για επιστροφή στον ΠΑΟΚ

Τα επόμενα χρόνια ο Σταφυλίδης αγωνίστηκε σε Άουγκσμπουργκ και την Στόουκ Σίτι. Τα τελευταία χρόνια ανήκει στην Χόφενχαϊμ, αλλά ψάχνεται να αποχωρήσει από τον Γερμανικό σύλλογο. Μετά από αρκετά χρόνια στα Ευρωπαϊκά γήπεδα ο έμπειρος μπακ δεν θα ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στη χώρα μας. Αν αυτό γίνει θα είναι για την ομάδα του ΠΑΟΚ με την οποία ξεκίνησε την επαγγελματική ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο διεθνής μπακ-χαφ ακούγεται συχνά τα τελευταία χρόνια σε κάθε μεταγραφική περίοδο, με το ενδεχόμενο επιστροφής του να «παίζει» δυνατά και τώρα. Σήμερα η Metrosport αναφέρει πως οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν τη φόρμουλα με την οποία θα μπορούσαν να αποκτήσουν τον Έλληνα άσο από τη Χόφενχαϊμ. Είναι αρκετά πιθανό να γίνει πρόταση για τον δανεισμό του παίκτη, με μία οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, ώστε να πειστούν πιο εύκολα οι Γερμανοί για την παραχώρησή του.

Μάλιστα, υπάρχουν και κάποιες φήμες, σύμφωνα με τις οποίες η επιστροφή του Σταφυλίδη στην Τούμπα θα γίνει και για την ενδεχόμενη πώληση του Δημήτρη Γιαννούλη σε κάποια ομάδα του εξωτερικού. Ωστόσο, αυτό το σενάριο δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής και φαίνεται πως είναι μία ανεξάρτητη υπόθεση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments