Αθλητισμός

Λευτέρης Λύρατζης ΠΑΟΚ: Στην πόρτα της εξόδου ο νεαρός

Λευτέρης Λύρατζης ΠΑΟΚ: Στην πόρτα της εξόδου ο νεαρός
Λευτέρης Λύρατζης ΠΑΟΚ: Ο νεαρός φουλ μπακ δεν είναι μέσα στα πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα για την επόμενη σεζόν.

Επί των ημερών του Ιβάν Σαββίδη ο ΠΑΟΚ έχει ξοδέψει πολλά χρήματα για τις ακαδημίες του συλλόγου. Ο σκοπός των “ασπρόμαυρων” ήταν να φτιάξουν τις καλύτερες ακαδημίες της χώρας. Σε μεγάλο βαθμό το έχουν καταφέρει καθώς ο ΠΑΟΚ είναι σταθερά πρωταθλητής τα τελευταία χρόνια σε επίπεδο Κ 19. Το μεγάλο πρόβλημα με αυτή τη φουρνιά ποδοσφαιριστών ήταν ότι δεν υπήρχε χώρος για να παίξουν στην πρώτη ομάδα. Το περασμένο καλοκαίρι αρκετοί από αυτούς παραχωρήθηκαν με τη μορφή δανεισμού για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Κάποια εξ αυτών πήγαν δανεικοί στην ομάδα του Βόλου.Ένας από αυτούς είναι ο Λευτέρης Λύρατζης. Ο νεαρός κατάφερε γρήγορα να γίνει βασικός ξεχωρίζοντας με την ταχύτητά του και την ποιότητα που μπορεί να βοηθήσει μια ομάδα. Επίσης η ευκολία που μπορεί να παίξει και στα δυο άκρα της άμυνας παρά το γεγονός ότι η βασική του θέση είναι στο δεξί άκρο της άμυνας, τον κάνει μια ενδιαφέρουσα περίπτωση. Ωστόσο ο Αμπέλ Φερέιρα δεν φαίνεται να ασπάζεται αυτή την άποψη.

Προτιμάει Τσαούση ο Φερέιρα

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την προετοιμασία του ενόψει της νέα αγωνιστικής χρονιάς. Ο Αμπέλ Φερέιρα επέλεξε να πάει στην προετοιμασία με 30 ποδοσφαιριστές. Ανάμεσα στους υπάρχουν και κάποιοι νεαροί που σίγουρα θα παραχωρηθούν με τη μορφή δανεισμού σε άλλη ομάδα. Ο Πορτογάλος τεχνικός έκρινε ότι δεν έχει κάτι να δει από τον Λευτέρη Λύρατζη. Αυτή η επιλογή του προκάλεσε πολλές απορίες, ειδικότερα από τη στιγμή που προτίμησε τον Τσαούση στη θέση του.

Ο Λύρατζης πήρε αρκετά παιχνίδια στα πόδια του με την ομάδα του Βόλου και αρκετά περισσότερα σε σχέση με τον συμπαίκτη του. Παράλληλα μπορεί να παίξει και στο αριστερό άκρο της άμυνας που για την ώρα υπάρχει μόνο ο Δημήτρης Γιαννούλης. Από τη στιγμή που ο Λύρατζης δεν θα έχει την ευκαιρία να δείξει την αξία του στην προετοιμασία τότε σίγουρα θα αποχωρήσει από την ομάδα το επόμενο διάστημα. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν θα παραχωρηθεί δανεικός ή θα φύγει με μεταγραφή. Το πρώτο σενάριο φαντάζει πιθανότερο καθώς ο νεαρός έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments