Αθλητισμός

Ομάρ Γαλατάσαραϊ: «Μετά τη Γουλβς υπογράφει»

Ομάρ Γαλατάσαραϊ: «Μετά τη Γουλβς υπογράφει»
Ομάρ Γαλατάσαραϊ: Σύμφωνα με την τουρκική Fanatik, ο Νορβηγός άσος του Ολυμπιακού μετά το ματς με τη Γουλβς σήμερα, θα μεταβεί στην Τουρκία για να κλείσει τη συμφωνία του με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Ο Ολυμπιακός δίνει απόψε ένα από τα κορυφαία ματς για την ποδοσφαιρική χρονιά που διανύουμε με αντίπαλο τη Γουλβς στο «Μολινό» για τη ρεβάνς των «16» του Europa League. Η τουρκική Fanatik αναφέρεται στο παιχνίδι και μετέδωσε την πληροφορία πως μετά το ματς των Πειραιωτών με τους «λύκους», ο Ομάρ θα μεταβεί στην Τουρκία για να κλείσει και τυπικά στη Γαλατασαράι.

Το τουρκικό Μέσο τονίζει πως Ομάρ Ελαμπντελαουί και Γαλατά έχουν «τελειώσει» τη μεταγραφή. Σύμφωνα με τους Τούρκους, ο Νορβηγός μπακ θα μεταβεί στη γειτονική μας χώρα για τα τυπικά της υπόθεσης. Το συμβόλαιό του θα είναι τριών ετών με απολαβές 1 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο. Άλλες πηγές τις προηγούμενες ημέρες πάντως έκαναν λόγο για συμφωνία 2+1 χρόνια με 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Το ενδιαφέρον της Γαλατά υπάρχει εδώ και μήνες, ενώ παρόλο που ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή του, δεν μπορεί να φτάσει τα χρήματα που του προσφέρει η τουρκική ομάδα για να τον κάνει δικό της. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ομάδα του Πειραιά θα μπορούσε, ίσως, να φτάσει τα 700 χιλιάδες ευρώ, αλλά το συγκεκριμένο ποσό υπολείπεται από τα χρήματα των Τούρκων κατά πολύ.

Έτοιμος για τη μεγάλη μάχη ο Ολυμπιακός

Ο Πέδρο Μαρτίνς, ως γνωστόν, δεν θα έχει στη διάθεσή του λόγω τραυματισμού τον Ζοσέ Σα για απόψε, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει με τον Μπόμπι Αλέν στο τέρμα. Στο κέντρο της άμυνας οι Σισέ και Μπα θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο (θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Σεμέδο), ενώ ο Ελαμπντελαουί αναμένεται να είναι έτοιμος (μετά το μικροπρόβλημα που αντιμετώπισε τις προηγούμενες μέρες) και θα καλύψει το δεξιό άκρο, με τον Τσιμίκα να παίρνει θέση στο αριστερό.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής, η τριάδα των Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκη, Καμαρά θα αναλάβει εκ νέου όλη τη… βρώμικη δουλειά, ενώ στα «φτερά» της επίθεσης ο Μασούρας έχει προβάδισμα έναντι του Ραντζέλοβιτς για τη μία θέση, δεδομένου ότι η άλλη θα καλυφθεί από τον Βαλμπουενά. Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να ξεκινήσει ο πρώτος σκόρερ του εφετινού Ολυμπιακού, Γιουζέφ Ελ-Αραμπί, με τον Χασάν να μένει στον πάγκο και να είναι έτοιμος ανά… πάσα στιγμή εφόσον χρειαστεί.

Την αποστολή των «ερυθρολεύκων» συμπληρώνουν οι: Τζολάκης, Καραργύρης, Μαρτίνης, Καφού, Φορτούνης, Γκασπάρ, Χασάν, Λοβέρα, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Σουρλής, Τοροσίδης, Ξενιτίδης. Μαζί με την ομάδα ταξίδεψε κανονικά στην Αγγλία και ο Σεμέδο, ευελπιστώντας πως ο Ολυμπιακός θα πάρει τη μεγάλη πρόκριση για να τον ακολουθήσει στα γερμανικά γήπεδα για το Final-8.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments