Αθλητισμός

Εμάνουελ Ινσούα ΑΕΚ: Στους “κιτρινόμαυρους” με 1,5 εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια

Εμάνουελ Ινσούα ΑΕΚ: Στους “κιτρινόμαυρους” με 1,5 εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια
Εμάνουελ Ινσούα ΑΕΚ: Αν όλα πάνε καλά ο Αργεντινός θα υπογράψει για τρία χρόνια με το συνολικό deal να του αποφέρει 1,5 εκατομμύρια ευρώ.

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό εδώ και καιρό. Τα μεγάλα κενά στο ρόστερ είναι γνωστά οπότε οι άνθρωποι της ομάδας τρέχουν να τα καλύψουν. Ένα από τα μεγαλύτερα κενά είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Νίκλας Χουλτ έφυγε πριν την ολοκλήρωση των play off από τη στιγμή που δεν υπήρχε πρόθεση από την ομάδα να του ανανεώσει το συμβόλαιο. Αυτό σημαίνει ότι σήμερα στο ρόστερ της ομάδας υπάρχει μόνο ο Έντερ Λόπεζ που μπορεί να αγωνιστεί σε αυτή τη θέση.

Η αρχική πρόθεση της ΑΕΚ ήταν να αποκτηθεί ένας παίκτης που θα βοηθάει στο επιθετικό κομμάτι, αλλά θα είναι και συνεπείς αμυντικά. Το όνομα του Λούνα έπαιξε έντονα τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα πράγματα λόγω κορωνοϊού είναι δύσκολα και οι ομάδες θέλουν να κινηθούν για προσθήκες με το χαμηλότερο ρίσκο. Αυτό οδήγησε την ΑΕΚ να κινηθεί για την απόκτηση του Εμάνουελ Ινσούα που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Τελειώνει του Ινσούα στην ΑΕΚ

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ ήταν ο παίκτης με τον οποίο συζητούσε η ΑΕΚ τις τελευταίες μέρες και πλέον οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια. Η «Ένωση» χτύπησε την πόρτα του 29χρονου μπακ όταν οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό του με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο το έδαφος δεν ήταν πρόσφορο. Κι αυτό διότι οι απαιτήσεις του παίκτη κρίθηκαν υπερβολικές από τους «κιτρινόμαυρους». Όπως γράφει η «Live Sport», ο Αργεντινός αξίωνε περισσότερα από 600.000 ευρώ τον χρόνο, χρήματα που η ΑΕΚ αδυνατούσε να τα δώσει. Γι αυτό και στον «δικέφαλο» κράτησαν στάση αναμονής μιλώντας παράλληλα και με άλλους υποψήφιους στόχους για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Κάτι τέτοιο φέρεται να λειτούργησε ευεργετικά στο να ρίξει τις απαιτήσεις του ο Ινσούα. Σύμφωνα πάντα με την ίδια εφημερίδα, η ΑΕΚ προσφέρει στον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές τις 500.000 ευρώ. Μαζί με κάποια μπόνους που έχουν μπει στη συμφωνία θα εισπράξει κάτι περισσότερο από 1,5 εκατ. ευρω για τρία χρόνια. Στην ΑΕΚ προσπαθούν να κλείσουν άμεσα τη συμφωνία. Δεν αποκλείεται μάλιστα, εντός της ημέρας να υπάρξουν εξελίξεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments