Αθλητισμός

Μάικλ Ότζο: Σοκ – Κατέρρευσε στην προπόνηση και πέθανε ο Νιγηριανός σέντερ του Ερυθρού Αστέρα

Μάικλ Ότζο: Σοκ – Κατέρρευσε στην προπόνηση και πέθανε ο Νιγηριανός σέντερ του Ερυθρού Αστέρα
Μάικλ Ότζο: Ο Νιγηριανός σέντερ, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της Σερβίας, κατέρρευσε στην προπόνηση εξαιτίας καρδιακής προσβολής. Πέθανε σε ηλικία μόλις 27 ετών.

Σοκ και μεγάλη θλίψη προκαλεί η είδηση που έρχεται από τη Σερβία και αναφέρει ότι ο Μάικλ Ότζο είναι νεκρός έπειτα από καρδιακή προσβολή. Ο Νιγηριανός σέντερ του Ερυθρού Αστέρα κατέρρευσε ενώ έκανε προπόνηση, με τους γιατρούς της ομάδας να μην προλαβαίνουν να κάνουν οτιδήποτε για να τον σώσουν.

Ο Ότζο ήταν μόλις 27 ετών. Όπως είναι φυσικό, για τραγωδία κάνουν λόγο τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Σερβίας. Δείτε το ρεπορτάζ του nova.rs:

Ο Ότζο έφτασε σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου χωρίς κανένα σημάδι ζωής και ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε από τους γιατρούς. Το nova.rs αναφέρει πως ο 27χρονος έκανε προπόνηση στο γήπεδο της Παρτιζάν όταν συνέβη το θλιβερό περιστατικό που έχει σοκάρει το σερβικό μπάσκετ -και όχι μόνο. Ο Νιγηριανός σέντερ είχε γεννηθεί στις 5 Ιανουαρίου του 1993, αγωνιζόταν τα τελευταία δύο χρόνια με τη φανέλα του Αστέρα, ενώ νωρίτερα είχε περάσει από την FMP Μπέογκραντ για δύο σεζόν. Το 2017-18 είχε περάσει από το NCAA, παίζοντας με το Φλόριντα Στέιτ.

Τη σεζόν που μας πέρασε, το 2019-2020 ο Νιγηριανός σέντερ είχε 6.4 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 0.5 ασίστ ανά αγώνα, παίζοντας 17 παιχνίδια με τον Αστέρα στην κανονική σεζόν της Αδριατικής Λίγκας.

Δείτε παλιότερο βίντεο που είχε αναρτήσει ο Ερυθρός Αστέρας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments