Video

Σάλμα Χάγιεκ Instagram: Το βίντεο με το κόκκινο μπικίνι στην πισίνα που τρέλανε κόσμο

Σάλμα Χάγιεκ Instagram: Το βίντεο με το κόκκινο μπικίνι στην πισίνα που τρέλανε κόσμο
Σάλμα Χάγιεκ Instagram: Δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο θυμίζει μια άλλη «αναδυόμενη Αφροδίτη» με κόκκινο μπικίνι.

Η 53χρονη Χολιγουντιανή σταρ με καταγωγή από το Μεξικό Σάλμα Χάγιεκ έχει ενθουσιάσει τον κόσμο του Instagram με το πρόσφατο βίντεό της στο Instagram.

Κάνει τους πάντες να απορούν με το πόσο αγέραστη παραμένει 

Στην ανάρτησή της, θυμίζει μια… άλλη αναδυόμενη Αφροδίτη με μπικίνι που ξεπροβάλλει σε αργή κίνηση από το νερό της πισίνας και ξεχωρίζουν τα μακριά μαύρα μαλλιά της και το κόκκινο μαγιό της. Η Μεξικανή ηθοποιός, η οποία πολύ σύντομα θα κλείσει τα 54 της χρόνια, κάνει τους πάντες να απορούν με το πόσο αγέραστη παραμένει καθώς και το πόσο τέλειο είναι το κορμί που διατηρεί.

Ανήκει σε εκείνες τις celebrities, όπως η Τζένιφερ Λόπεζ, που έκλεισαν μισό αιώνα ζωής και ακόμα δείχνουν σούπερ νέες και πολύ όμορφες, με πολλές γυναίκες να αναρωτιούνται ποια είναι τα μυστικά τους. Γεννημένη στο Μεξικό από Λιβανέζο πατέρα και Ισπανίδα μητέρα, η ίδια έχει δηλώσει πως διατηρεί… γονιδιακή σχέση με το φαγητό καθώς είναι λάτρης του. Ωστόσο, φαίνεται πως καταφέρνει να διατηρήσει ένα καλλίγραμμο σώμα που πολλές ζηλεύουν.

Εντυπωσιάζει κάνοντας σέξι και λαμπερές εμφανίσεις

Το κορμί της μοιάζει με κλεψύδρα και συχνά εντυπωσιάζει κάνοντας σέξι και λαμπερές εμφανίσεις στα events όπου είναι καλεσμένη ή στις αναρτήσεις της στα social media. Για αυτό στα 53 της χρόνια η Σάλμα Χάγιεκ παραμένει μια από τις πιο σέξι γυναίκες του Χόλιγουντ. Η Μεξικανή ηθοποιός με τις πληθωρικές της καμπύλες και το πλούσιο μπούστο της είναι εντυπωσιακή σε κάθε δημόσια εμφάνισή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Breathe in joy. 🧜🏼‍♀️🌬 Respira alegría. #breathe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salma Hayek Pinault (@salmahayek) στις

Μέσα σε λίγες ώρες συγκέντρωσε πάνω από δύο εκατομμύρια προβολές!

Μάλιστα, ουκ ολίγες φορές, η Χάγιεκ έχει δημοσιεύσει στον επίσημο και προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες της ή βίντεο, που αναδεικνύουν τα φυσικά της χαρίσματα και ενθουσιάζουν κάθε φορά τους διαδικτυακούς της φίλους. Το ίδιο συνέβη και με το πρόσφατο βίντεο που ανέβασε στο Instagram της στο οποίο η Χολιγουντιανή σταρ φοράει το μπικίνι της και αναδύεται από την πισίνα σε slow motion.

Εξάλλου, το εν λόγω βίντεο… τρέλανε τους εκατομμύρια followers της και μέσα σε λίγες ώρες έφτασε να μετρά σχεδόν 2,5 εκατομμύρια προβολές!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments