Αθλητισμός

Άκπομ ΠΑΟΚ: Δελεαστική η πρόταση της Μπεσίκτας

Άκπομ ΠΑΟΚ: Δελεαστική η πρόταση της Μπεσίκτας
Άκπομ ΠΑΟΚ: Η πρόταση από τη Μπεσίκτας, που έχει γίνει στον Άγγλο φορ είναι περισσότερα από αυτά που παίρνει στην Ελλάδα.

Μπορεί οι Τούρκοι να έχουν μεγάλα οικονομικά θέματα, αλλά η πρόταση της Μπεσίκτας στον Τσούμπα Ακπόμ φαίνεται πως είναι πολύ δελεαστική.

Καθώς διανύουμε μια έντονη με μεταγραφές και τα «πάρε – δώσε» είναι πολλά, η ομάδα που εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας, έχει προσπαθήσει να δελεάσει τον Άγγλο φορ, αν και μόνο η Γαλατά είναι σε σχετικά καλή κατάσταση, αλλά όχι για… τρέλες.

Αυτό που κάνουν για να προσπαθήσουν να προσελκύσουν τους παίκτες, είναι να τους κάνουν προτάσεις μεγαλύτερες από τα ήδη υπάρχοντα συμβόλαια, σύμφωνα με πληροφορίες από το SPORTIME. Κάτι ανάλογο έχει κάνει και η Μπεσίκτας με τον Άκπομ. Ενώ με τον ΠΑΟΚ ακόμα δεν τα έχει βρει, η πρόταση που έχει γίνει στον Άγγλο φορ είναι περισσότερα από αυτά που παίρνει εδώ.

Η καριέρα του Τσούμπα Ακπόμ μέχρι σήμερα

Ο Τσούμπα Ακπόμ, γεννημένος στις 9 Οκτωβρίου του 1995, είναι Άγγλος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ στη θέση του επιθετικού. Ανήκε στην Άρσεναλ για πολλά χρόνια, αλλά αγωνιζόταν σε άλλες ομάδες ως δανεικός. Ο Ακπόμ έπαιξε για πρώτη φορά στην Άρσεναλ σε ηλικία έξι ετών και το 2013 εντάχθηκε στην ομάδα των ανδρών, όπου έμεινε για πέντε χρόνια. Είχε παραχωρηθεί δανεικός σε διάφορες αγγλικές ομάδες, όπως Κόβεντρι Σίτι, Νότιγχαμ Φόρεστ και Χαλ Σίτι, καθώς και στη βελγική Σιντ – Τρέιντενσε ΦΦ.

Από το 2018 είναι παίκτης του ΠΑΟΚ

Από τον Αύγουστο του 2018 είναι παίκτης του ΠΑΟΚ. Στην αρχή της περιόδου αποτέλεσε την δεύτερη επιλογή, πίσω από τον πολύ φορμαρισμένο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Με την μεταγραφή του Σέρβου επιθετικού, ο Τσούμπα Ακπόμ πήρε θέση βασικού και εξέπληξε με τις εμφανίσεις του. Με τον ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα, αλλά και το κύπελλο Ελλάδος, κάνοντας το νταμπλ.

Στον τελικό του κυπέλλου, αγωνίστηκε σε όλο τον αγώνα και ήταν αυτός που πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 45′ του αγώνα, ύστερα από ασίστ του Δημήτρη Πέλκα. Με την λήξη του αγώνα, ο Τσούμπα  Ακπόμ ανακηρύχθηκε σε MVP του τελικού. Από το 2011 ως το 2016 έπαιξε σε διάφορα επίπεδα της Εθνικής Νέων της Αγγλίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments