Lifestyle

Και η Βίκυ Κάβουρα με string στη Μύκονο

Και η Βίκυ Κάβουρα με string στη Μύκονο
Μετά τη Σοφία Χαρμαντά και η Βίκυ Κάβουρα επέλεξε ένα αποκαλυπτικό μαγιό.

Τρελαίνουν κόσμο στη Μύκονο οι Ελληνίδες θεές. Μετά τη Σοφία Χαρμαντά που εμφανίστηκε με string στο νησί των ανέμων ήρθε η σειρά της Βίκυς Κάβουρα να αναστατώσει με το string της τους λουόμενους γνωστής παραλίας της Μυκόνου. Η ξανθιά γυναίκα που προκαλεί ταχυκαρδίες στο πέρασμά της και η οποία χώρισε πρόσφατα από τον πολιτικό μηχανικό Γιώργο Βίγκο φόρεσε το μικροσκοπικό μπικίνι της και πήγε για μπάνιο. Αυτός ο επίγειος άγγελος διαθέτει ένα από τα ομορφότερα και πιο ποθητά γυναικεία σώματα στην ελληνική showbiz. Με τον υδράργυρο να ανεβαίνει η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια απόλαυσε το μπάνιο της στη Μύκονο, όπου βρίσκεται για τις καλοκαιρινές της διακοπές, ενώ στην παρέα της ήταν και η Σόφη Πασχάλη. Τα μάτια δεν ξεκολλούσαν πάνω από την Βίκυ η οποία εμφανίστηκε με ένα τιγρέ string ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο την θερμοκρασία.

Η 32χρονη ηθοποιός που την απολαύσαμε στα backstage του J2US φορτίζει μπαταρίες και ετοιμάζεται για τη νέα απαιτητική σεζόν που θα ξεκινήσει από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Πριν από λίγες ημέρες ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία που πραγματικά «έριξε» την διάσημη πλατφόρμα επικοινωνίας. Φορώντας ένα απίστευτα μοναδικό μπικίνι και έχοντας φόντο το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας πόζαρε στο φακό, όπως θα έκανε κάθε μοντέλο με εμπειρία αναδεικνύοντας το καλλίγραμμο κορμί της. «We travel not to escape life, but for life not to escape» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι followers της έσπευσαν να της κάνουν like, ενώ δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που άφησαν άκρως κολακευτικά σχόλια για το κορμί της.

Η Βίκυ Κάβουρα, γεννήθηκε στις 27 Ιουνίου του 1988 στην Σπάρτη όπου πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Σε ηλικία 18 ετών εγκαταστάθηκε στην Αθήνα με σκοπό να σπουδάσει υποκριτική ενώ παράλληλα εργαζόταν ως σερβιτόρα, καθηγήτρια pilates και γυμνάστρια. Ξεκίνησε τις σπουδές της στην δραματική σχολή «Θέατρο των Αλλαγών» και αποφοίτησε τρία χρόνια μετά. Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ως ηθοποιός στην τηλεόραση έγινε το 2010 με μικρό ρόλο σε ένα επεισόδιο της σειράς Μίλα Μου Βρώμικα. Από τον Μάρτιο του 2020 συμπαρουσιάζει και πάλι μαζί με τον Κοκλώνη το μουσικό talent show Just the 2 Of Us στο ίδιο κανάλι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments