Lifestyle

Μαρία Σολωμού: Ποζάρει με σέξι μαγιό και εντυπωσιάζει με το κορμί της [pics]

Μαρία Σολωμού: Ποζάρει με σέξι μαγιό και εντυπωσιάζει με το κορμί της [pics]
Μαρία Σολωμού: Η ηθοποιός ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Η Μαρία Σολωμού διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα και καλοσχηματισμένα κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ.

Ευχαριστήθηκε την αμμουδιά, την απέραντη θάλασσα και τον καυτό ήλιο

Και φέτος το καλοκαίρι η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου πέρασε τις καλοκαιρινές της διακοπές στα ελληνικά νησιά. Και βρήκε την ευκαιρία να βγάλει πολλές φωτογραφίες καθώς και να απολαύσει την αμμουδιά, την απέραντη θάλασσα και τον καυτό ήλιο.

Δημοσίευσε φωτογραφίες από τις ημέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης που πέρασε μαζί με την παρέα της

Απολαμβάνοντας την ξεγνοιασιά του Αυγούστου, η γνωστή ηθοποιός που σπούδασε οικονομικά στο Αμερικανικό κολέγιο, εργάστηκε για μικρό χρονικό διάστημα ως αεροσυνοδός και στη συνέχεια σπούδασε στη Δραματική Σχολή «Ίασμος» του Βασίλη Διαμαντόπουλου, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα από τις ημέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης που πέρασε μαζί με την παρέα της.

Κεφάτη, μαυρισμένη και σέξι η Μαρία Σολωμού

Ποζάροντας άλλοτε γεμάτη κέφι και άλλοτε πιο σέξι, η διάσημη ηθοποιός καταφέρνει πάντα να εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο κορμί της και την όμορφη διάθεσή της, συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes. Ομοίως και στην τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου πόζαρε με ένα κατάλευκο ολόσωμο μαγιό στους άσπρους τοίχους του νησιού όπου βρέθηκε.

Στην ανάρτησή της έγραψε χαρακτηριστικά: «Άσπρος τοίχος volume 125 και η εμμονή συνεχίζεται… Δεν θα μείνει τοίχος για τοίχος στο νησί». Φαίνεται πως η ίδια αγαπά το λευκό χρώμα των ελληνικών νησιών, αφού πριν από μερικές μέρες είχε αναρτήσει και άλλη φωτογραφία με φόντο το απόλυτο νησιωτικό σκηνικό. Μάλιστα, μέρος των διακοπών της το πέρασε με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία τώρα περνά στιγμές χαλάρωσης με τον Νίκο Μουτσινά και τη Μαίρη Συνατσάκη.

Το φετινό καλοκαίρι είναι διαφορετικό λόγω της επέλασης της πανδημίας του κορωνοϊού αν και ο χρόνος για διακοπές είναι ο κατάλληλος και επιβάλλονται ύστερα από τις πρωτόγνωρες ημέρες που ζούμε. Για αυτό και πολλοί celebrities προσπαθούν και να βρουν χρόνο για τους ίδιους αλλά και να στηρίξουν τα ελληνικά νησιά που πλήττονται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments