Αθλητισμός

Λίβερπουλ για Τσιμίκα: Ιδιωτικό αεροπλάνο από τους Reds για τον διεθνή μπακ

Λίβερπουλ για Τσιμίκα: Ιδιωτικό αεροπλάνο από τους Reds για τον διεθνή μπακ
Λίβερπουλ για Τσιμίκα: Οι Reds θέλουν τον διεθνή μπακ και για αυτό δεν μπορούν να περιμένουν. Έστειλαν ιδιωτικό αεροπλάνο για να παραλάβει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Μία από τις πιο μεγάλες μεταγραφές για Έλληνα παίκτη βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες μέρες και οι λεπτομέρειες γύρω από το deal ανάμεσα στη Λίβερπουλ και στον Κώστα Τσιμίκα προσθέτουν κάτι ακόμα σε μια συνεργασία που είναι «ιστορική» για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ακόμα και αν δεν αφορά κάποιον που έρχεται αλλά κάποιον που φεύγει. Και αυτό μάλλον μας κάνει να θέλουμε να μάθουμε κι άλλα.

Η τελευταία πληροφορία είναι ότι οι πρωταθλητές Αγγλίας θέλουν να κλείσει γρήγορα η συμφωνία με τον Κώστα Τσιμίκα που έστειλαν ιδιωτικό αεροσκάφος για να τον παραλάβει από την Αθήνα.

Η Λίβερπουλ ήθελε σαν τρελή τον Κώστα Τσιμίκα και ο Γιούργκεν Κλοπ είχε ζητήσει να κλείσει άμεσα η μεταγραφή του Έλληνα μπακ από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με το ΦΩΣ.

«Τον θέλει εδώ και τώρα», φαίνεται να λέει η Λίβερπουλ σύμφωνα με το ΦΩΣ,  και όλα αυτά γίνονται πράξη από την πρωταθλήτρια Αγγλίας. Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός συμφώνησε στη μεγάλη πρόταση που του έκαναν οι Reds όλα τα υπόλοιπα ήταν τυπική διαδικασία.

Η Λίβερπουλ πράγματι τον ήθελε εδώ και τώρα και το απέδειξε αυτό με την κίνηση της να στείλει στην Ελλάδα ιδιωτικό αεροσκάφος για να παραλάβει τον Κώστα Τσιμίκα. Δεν μπορούσαν να περιμένουν οι Άγγλοι και ήθελαν να τελειώσει άμεσα το μεγάλο deal.

Τι αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ

Ο ποδοσφαιριστής, λοιπόν, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν και τα Μέσα στην Αγγλία βρίσκεται ήδη στο Νησί. Θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, το οποίο σύμφωνα με τους Άγγλους θα έχει διάρκεια πέντε χρόνια.

Ο Γιούργκεν Κλοπ τον θέλει τον παίκτη άμεσα στη διάθεση του και γι’ αυτό γίνονται αστραπιαίες κινήσεις προκειμένου να τελειώνουν με τα διαδικαστικά. Τον Τσιμίκα πλέον τον χωρίζουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρώσει τη μεγάλη του μεταγραφή στη Λίβερπουλ. Πρόκειται για τη σπουδαιότερη μεταγραφή που έχει κάνει Έλληνας ποδοσφαιριστής, αφού πηγαίνει στην εν ενεργεία πρωταθλήτρια Αγγλίας. Σύμφωνα με πληροφορίες η προσφορά των Reds στον Ολυμπιακό είναι στα 11,75 εκατομμύρια λίρες, δηλαδή στα 13 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments