Αθλητισμός

Αντελίνο Βιεϊρίνια ΠΑΟΚ: Οι δυο δρόμοι για το μέλλον του

Αντελίνο Βιεϊρίνια ΠΑΟΚ: Οι δυο δρόμοι για το μέλλον του
Αντελίνο Βιεϊρίνια ΠΑΟΚ: Ο αρχηγός της ομάδας έχει μπροστά του δυο επιλογές για το μέλλον της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Πριν από περίπου τρία χρόνια ο ΠΑΟΚ έκανε το μεγάλο “μπαμ” με την απόκτηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος ήρθε σε μια ομάδα που μπορούσε να του δώσει την ευκαιρία να πάρει τίτλους. Ο μεγάλος στόχος του έμπειρου μπακ χαφ ήταν να φέρει και πάλι το πρωτάθλημα στην Τούμπα. Στην πρώτη του χρόνια δεν τα κατάφερε, αλλά τελικά ο τίτλος ανέβηκε στην Θεσσαλονίκη ένα χρόνο αργότερα. Ο Βιεϊρίνια είχε τεράστια συμβολή στην επιστροφή της ομάδας στην κορυφή του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ωστόσο η ατυχία του χτύπησε την πόρτα. Στη χρονιά του πρωταθλήματος ο έμπειρος ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε σοβαρά. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι έπαθε ζημιά στον χιαστό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την προετοιμασία και φυσικά μεγάλο μέρος της φετινής σεζόν. Όλη αυτή η κατάσταση τον έφερε στο περιθώριο καθώς άλλοι ποδοσφαιριστές ήταν πιο έτοιμοι να αγωνιστούν. Την ίδια ώρα ο φετινός χρόνος ήταν και ο τελευταίος στο συμβόλαιο του.

Οι επιλογές του αρχηγού

Αν δεν υπήρχε ο κορωνοϊός το συμβόλαιο του Πορτογάλου θα είχε ήδη τελειώσει. Παρά το γεγονός ότι από την αρχή έγινε γνωστό ότι υπάρχει μεγάλη απόσταση ανάμεσα στις δυο πλευρές, ο αρχηγός αποφάσισε να αγωνιστεί κανονικά μέχρι το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ωστόσο τώρα θα πρέπει να κάτσει μαζί με την ομάδα να βρουν μια λύση για το μέλλον του. Η πρόθεση του συλλόγου είναι να συνεχίζουν μαζί, αλλά αυτό θα πρέπει να γίνει με εντελώς διαφορετικούς όρους σε σχέση με ό,τι ίσχυε μέχρι σήμερα.

Ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να δώσει μεγάλα συμβόλαια σε παίκτες που βρίσκονται στη δύση της καριέρας τους. Η περίπτωση του Μαουρίσιο είναι χαρακτηριστική για το πως θα κινηθεί από εδώ και πέρα ο “δικέφαλος του βορά”. Αυτό σημαίνει ότι ο Βιεϊρίνια θα πρέπει να δεχτεί ένα γερό ψαλίδι στις αποδοχές του αν θέλει να συνεχίσει να φοράει τα “ασπρόμαυρα”. Σύμφωνα με το Sportime ο παίκτης δεν μπορεί να φύγει από τη Θεσσαλονίκη οπότε θα πρέπει να δεχτεί την πρόταση του ΠΑΟΚ ή να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments