Αθλητισμός

Μπάμπης Λυκογιάννης ΑΕΚ: Ξανά στο προσκήνιο ο Έλληνας μπακ

Μπάμπης Λυκογιάννης ΑΕΚ: Ξανά στο προσκήνιο ο Έλληνας μπακ
Μπάμπης Λυκογιάννης ΑΕΚ: Ο Έλληνας αριστερός μπακ εξακολουθεί να βρίσκεται στη λίστα της Ένωσης για το αριστερό άκρος της άμυνας.

Εδώ και καιρό οι άνθρωποι της ΑΕΚ γνωρίζουν ότι υπάρχει μεγάλο κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας. Οι “κιτρινόμαυροι” αποφάσισαν να μη συνεχίσουν με τον Νίκλας Χουλτ κρίνοντας ότι μπορούν να βρουν κάτι καλύτερο στην αγορά. Ο Ίλια Ίβιτς εξέτασε πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και τελικά κατέληξαν στην περίπτωση του Εμανουελ Ινσούα. Ο Αργεντινός ήταν μια επιλογή με χαμηλό ρίσκο καθώς γνωρίζει καλά το πρωτάθλημα μας και δεν θα είχε πρόβλημα να προσαρμοστεί άμεσα στα θέλω του προπονητή.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δυο πλευρές έχουν συμφωνήσει το πράγμα στράβωσε για τα καλά. Ο μάνατζερ και αδερφός του ποδοσφαιριστή καθυστερούσε να δώσει την οριστική απάντηση στην ΑΕΚ. Η Ελληνική ομάδα του έδωσε δυο ημέρες περιθώριο, αλλά το τελεσίγραφο έληξε το βράδυ της Κυριακής. Η πλευρά του παίκτη επιδίωξε την καθυστέρηση καθώς φέρεται να περιμένει προσφορά από κάποια ομάδα της Ισπανίας. Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να περιμένει άλλο και ενημέρωσε επίσημα ότι αποσύρει την πρόταση της για την απόκτηση του.

Ξανά στο “κάδρο” ο Λυκογιάννης

Μετά το διαφαινόμενο “ναυάγιο” με τον Ινσούα ο Ίλια Ίβιτς καλείται να δείξει γρήγορα αντανακλαστικά προκειμένου να κλείσει άμεσα αυτή την υπόθεση. Θυμίζουμε ότι ο Μάσιμο Καρέρα επιθυμεί να έχει από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας τον αριστερό μπακ, αλλά και τον βασικό του στόπερ και για την ώρα δεν έχει κανέναν από τους δυο από τη στιγμή που και ο Όγκνιεν Βράνιες δεν έχει εξασφαλίσει την ελευθερία του από την Άντερλεχτ.

Για το αριστερό άκρο της άμυνας υπάρχει μια περίπτωση που αρέσει αρκετά στους ανθρώπους της ΑΕΚ και έχει απασχολήσει ξανά και στο παρελθόν. Πρόκειται για τον Μπάμπη Λυκογιάννη που έχει δείξει εξαιρετικό πρόσωπο τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με το Sportime οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν τις παραμέτρους της υπόθεσης. Βέβαια δεν είναι καθόλου εύκολη περίπτωση καθώς ο 26χρονος άσος δεσμεύεται ως το 2022 με την Κάλιαρι, στην οποία μέτρησε 23 συμμετοχές φέτος σε Serie A και Coppa Italia. Σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις αναμένονται άμεσες μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments