Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ψάχνουν φορ οι Θεσσαλονικείς

ΠΑΟΚ: Ψάχνουν φορ οι Θεσσαλονικείς
ΠΑΟΚ: Έναν παίκτη που να έχει έφεση στο γκολ θέλουν στον "δικέφαλο του Βορρά", με τους ιθύνοντες να εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις.

Συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Πορταριά ενόψει της νέας σεζόν. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δουλεύουν με εντατικούς ρυθμούς προκειμένου να είναι έτοιμοι για τα παιχνίδια που έρχονται. Δυναμικά κινείται και το κομμάτι των μεταγραφών. Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Όλαφ Ρέμπε, τρέχει τις ανοιχτές μεταγραφικές υποθέσεις σε συνεννόηση με τον Πορτογάλο τεχνικό, Αμπέλ Φερέιρα.

Οι δυο τους μάλιστα, σύμφωνα και με το metrosport έχουν πολλά τετ-α-τετ τόσο εντός γηπέδου, όσο και στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή. Ο αθλητικός διευθυντής και ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ειδικά μετά το φιλικό με τον Ατρόμητο, έχουν καταλήξει σε ένα συμπέρασμα που φέρνει σε πρώτο πλάνο την αναζήτηση για “δυνατό” φορ.

Η ομάδα δυσκολεύεται στο να βρει δίχτυα και έτσι θα πρέπει άμεσα να αποκτηθεί ένας παίκτης για  την κορυφή της επίθεσης.

Ο Ρέμπε, σύμφωνα με την ίδια πηγή, έχει εντατικοποιήσει τις επαφές του για το συγκεκριμένο θέμα και ήδη έχει εστιάσει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών που θεωρεί ότι μπορούν να βοηθήσουν καταλυτικά στο να αλλάξει η επιθετική εικόνα του “δικέφαλλου” και φυσικά με το ΟΚ και του Φερέιρα. Το πρόβλημα στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι το μικρό μπάτζετ που μπορεί να διαθέσει ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση ενός τέτοιου παίκτη.

Ενός παίκτη δηλαδή που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την επιθετική λειτουργία της ομάδας όπως συνέβαινε και με τον Πρίγιοβιτς. Το όνομα του Σέρβου αποτελεί πάντα παράδειγμα, χωρίς να υπάρχει κανένα στοιχείο που να μπορεί να στηρίξει, στην παρούσα φάση, ότι ο ΠΑΟΚ βλέπει ξανά ζεστά την περίπτωσή του. Υπάρχουν όμως άλλα ονόματα στη λίστα και μάλιστα για ένα από αυτά υπήρχε κινητικότητα τις προηγούμενες μέρες λόγω ενός σεναρίου παράλληλης πώλησης του Ίνγκασον που ποτέ δεν ενεργοποιήθηκε.

Σημειώνεται, πως στην αναζήτηση του φορ μπορεί να παίξει καταλυτικά ρόλο η πιθανή πώληση του Τσούμπα Άκπομ. Μία τέτοια εξέλιξη θα δώσει την δυνατότητα στον σύλλογο να διαθέσει περισσότερα χρήματα για την απόκτηση παίκτη από το πάνω ράφι. Όπως και να ΄χει, τις επόμενες μέρες αναμένονται τα νεότερα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments