Αθλητισμός

Ρούμπεν Σεμέντο Μπενφίκα: Οι Πορτογάλοι βάζουν και τον Σάμαρη στο παιχνίδι

Ρούμπεν Σεμέντο Μπενφίκα: Οι Πορτογάλοι βάζουν και τον Σάμαρη στο παιχνίδι
Ρούμπεν Σεμέντο Μπενφίκα: Η Πορτογαλική ομάδα θέλει τον παίκτη του Ολυμπιακού και θέλει να βάλει στη συμφωνία και τον Ανδρέα Σάμαρη.

Μετά από αρκετά χρόνια ο Ζόρζε Ζέσους επέστρεψε στον πάγκο της Μπενφίκα. Μάλιστα, οι αετοί του έδωσαν το “ΟΚ” για να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας. Συγκεκριμένα ο έμπειρος τεχνικός έχει στη διάθεση του περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές. Ανάμεσα στις επιθυμίες του Ζεσούς είναι η απόκτηση ενός ποιοτικού κεντρικού αμυντικού. Αυτή η επιθυμία επηρεάζει άμεσα τον Ολυμπιακό καθώς ο εκλεκτός του τεχνικού της Μπενφίκα είναι ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Οι δυο άνδρες έχουν συνεργαστεί στην κοινή τους παρουσία στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Τότε ήταν που οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Σεμέδο του έδωσαν το εισιτήριο για την Βιγιαρεάλ. Στη συνέχεια εμφανίστηκαν τα γνωστά προβλήματα και ο παίκτης κατέληξε στον Ολυμπιακό. Ωστόσο οι φετινές εμφανίσεις του τον έχουν βάλει και πάλι στα μπλοκάκια των μεγάλων ομάδων της χώρας του. Η Μπεφνίκα εμφανίζεται η πιο ζεστή για την απόκτησή του και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να έρθει πρόταση.

Τα θέλω του Ολυμπιακού και ο…Σάμαρης

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει σε πολλές περιπτώσεις ότι δεν έχει πρόβλημα να πουλήσει αν αυτό γίνει με τους δικούς του οικονομικούς όρους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι “ερυθρόλευκοι” ζητάνε 10 εκατομμύρια ευρώ και ένα ποσοστό μεταπώλησης 20%. Την ίδια στιγμή η Μπενφίκα μπορεί να έχει αρκετούς πόρους για να χαλάσει, αλλά δεν έχει σκοπό να δώσει ένα σκασμό λεφτά για τον Σεμέδο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση θα είναι οριακά στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο οι “αετοί” θα προσπαθήσουν να πείσουν τους “ερυθρόλευκους” βάζοντας έμψυχα ανταλλάγματα στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα η Πορτογαλική ομάδα φέρεται να είναι έτοιμη να προσφέρει χρήματα και τον Ανδρέα Σάμαρη που πριν έξι χρόνια αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό.

Αυτή τη στιγμή ο Έλληνας διεθνής έχει ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο που προβλέπεται να του αποφέρουν σχεδόν πέντε εκατομμύρια ευρώ. Ο παίκτης δεν υπολογίζεται και οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να ξεφορτωθούν το βαρύ συμβόλαιο του. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Ολυμπιακός βλέπει με θετικό μάτι το ενδεχόμενο επιστροφής του διεθνή χαφ. Σίγουρα δεν θα έχει το ίδιο συμβόλαιο σε περίπτωση που επιστρέψει στο λιμάνι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments