Αθλητισμός

Τζόναθαν Σίλβα Ολυμπιακός: Στη λίστα των Πειραιωτών ο Αργεντινός μπακ

Τζόναθαν Σίλβα Ολυμπιακός: Στη λίστα των Πειραιωτών ο Αργεντινός μπακ
Τζόναθαν Σίλβα Ολυμπιακός: «Πρόταση στην Λεγανές για τον μπακ Τζόναθαν Σίλβα».

Πρόταση στην Λεγανές για τον αριστερό μπακ και στόπερ, Τζόναθαν Σίλβα, έχει κάνει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του εξωτερικού. Ο 26χρονος διεθνής φέρεται να είναι στο στόχαστρο των Πειραιωτών. Το Sqenf Foot μάλιστα μετέδωσε πως οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν πρόταση 2 εκατομμύρια ευρώ στην ισπανική ομάδα για να κλείσουν τον παίκτη που παίζει στόπερ και αριστερός μπακ.

Σημειώνεται πως η βασική του θέση είναι αριστερά.

Ο Σίλβα φέτος έκανε σεζόν με 36 ματς και 2 γκολ αλλά και 4 ασίστ. Έχει μάλιστα και ιταλικό διαβατήριο. Είχε μετακομίσει στην Ισπανία από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Αξίζει να αναφερθεί πως ο 26χρονος έχει αγωνιστεί σε Μπόκα Τζούνιορς και Ρόμα. Η ίδια πηγή αναφέρει πως εναλλακτική του Ολυμπιακού είναι και ο 24χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ (παίζει και έξω αριστερά στον άξονα) Ζόρζε, που ανήκει στη Μονακό και είχε μόλις 2 ματς φέτος.

Γράφουν για Κάρσντορπ οι Ολλανδοί:

Την ίδια ώρα,την περίπτωση του δεξιού μπακ, Ρικ Κάρσντορπ φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ολλανδία. Από την στιγμή που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι δεδομένο πως οι πρωταθλητές θα κινηθούν για παίκτη που θα καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνάς τους. Ο Ράφαελ της Λιόν, αλλά και ο Ίσλα είναι κάποια από τα ονόματα που βρίσκονται στην λίστα των «ερυθρολεύκων», με τους Ολλανδούς να βάζουν ακόμα ένα.

Ο λόγος για τον Ρικ Κάρσντορπ, με τα ΜΜΕ της πατρίδας του να αναφέρουν πως υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς Ολυμπιακού. Ο 25χρονος αμυντικός ανήκει στη Ρόμα και αγωνίζεται δανεικός στην Φέγενορντ, όπου είχε 24 συμμετοχές, 2 γκολ και 5 ασίστ. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως για τον παίκτη αυτό τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα τονίζουν πως ενδιαφέρονται εκτός του Ολυμπιακού και οι Μπεσίκτας, Σάλκε, Σαουθάμπτον, Νάπολι, Αταλάντα και Άουγκσμπουργκ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments